Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie
Milieudefensie. Een wereld te winnen.
Hier is het eerste oerwoudvrije ijsje van Nederland!


Hoera! Het is gelukt. We brengen een oerwoudvrij ijsje op de markt. Jammer voor Magnum van Unilever, maar ijsmaker Frozen Dutch is ze voor. Het is een aardbeienroomijsje geworden, op smaak gebracht met balsamico en peper! En hij smaakt geweldig.

Het ijsje is biologisch en is vanaf volgende week te koop bij Ekoplaza, Marqt en diverse natuurwinkels in heel Nederland. Lees hier meer.Maar als Frozen Dutch het kan, waarom Magnum dan niet? We hopen dat dit goede voorbeeld voor Magnum een stimulans is om ook een oerwoudvrij ijsje te maken. Als je de oproep voor een oerwoudvrije Magnum nog niet hebt gesteund, dan is dit het moment. Het kan nog tot volgende week dinsdag.Groet
Hugo Hooijer
Campagneleider Kleine Hoefprint
 

en magnum?
Nog 7 dagen om je naam toe te voegen aan de oproep voor een oerwoudvrije Magnum.
ZEG HET VOORT!
Verspreid het nieuws.

share on Twitter Like Hier is het eerste oerwoudvrije ijsje van Nederland! on Facebook Google Plus One Button

De missie van Milieudefensie
Milieudefensie streeft al sinds 1971 naar een duurzame, schone wereld waarin het goed toeven is, en waarin het draagvermogen van de aarde volledig wordt gerespecteerd en ten goede komt aan de gehele wereldbevolking. Milieudefensie is een beweging van mensen die zich hiervoor inzet: lokaal, landelijk én wereldwijd
Lees verder
Sluit je aan!
Doe een gift
Wat kan ik verder doen?
Op de hoogte blijven over andere campagnes? Volg Milieudefensie:

Je ontvangt deze e-mail, omdat je je hebt aangemeld voor updates via onze website, tijdens een campagne, toen je lid of donateur werd of tijdens telefonisch contact. Je ontvangt e-mails over de campagnes van Milieudefensie waarvoor je interesse hebt getoond. We houden bij verzending zo goed mogelijk rekening met persoonlijke interesses.

U bent bij ons aangemeld met e-mailadres f.thielen@hetnet.nl, de naam Francine Thielen-tonnaer, en postcode 5961BD. Wilt u dit veranderen? Gegevens aanpassen.

Vragen? Bel de Servicelijn op 020 6262 620 (ma-do 9.30-16.30 uur) of stuur ons een e-mail.

Teveel e-mail van Milieudefensie? Voorkeuren aanpassen of Afmelden van onze e-mails.

Het werk van Milieudefensie wordt mede mogelijk gemaakt
door de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij