Copy
TravelSounds is een maandelijkse newsletter van PR- en communicatiebureau Sound of C, met een aantal nieuwtjes op het vlak van toerisme en lifestyle. 
View this email in your browser

Overnachten in het Corendon College Hotel, Amsterdam

Binnenkort een uitstap naar Amsterdam gepland? Contacteer ons dan even, want Corendon biedt Belgische media en bloggers graag een verblijf in het College Hotel aan. Het 4*-hotel  is een stijlvol 19e-eeuws gebouw, dat in 1895 als school in gebruik werd genomen. Anno 2017 kun je er in stijl overnachten, terwijl je ontvangen wordt door studenten van diverse hotelscholen. Zo blijft het authentieke schoolgegeven er ook vandaag nog hangen. Interesse? Aanvragen mogen gestuurd worden naar jothuys@soundofc.be

Tweede editie Bloggers UTD komt dichterbij: nieuwe namen 

Het enige toeristische bloggerevenement in België komt dichterbij. Op 4 februari 2017 zijn ondertussen al 23 reisorganisaties van de partij om bloggend België te leren kennen. Zo kunnen er potentiële samenwerkingen besproken worden en breidt hun netwerk uit. Op de affiche staan de toeristische diensten van Ibiza, Kroatië, Catalonië, Nederland, Brussel, Benidorm, Tunesië, Antwerpen, Zillertal, Polen, Tsjechië, Oostenrijk, Duitsland, Bulgarije, Zwitserland en Frankrijk. Verder zijn ook Europapark, Qatar Airways, Novasol, Vacansoleil, Maasmechelen Village, Corendon, Thalys en Sunny Cars aanwezig.  Blogger en geïnteresseerd in dit netwerkevent? Neem dan een kijkje op www.bloggersutd.be!

Bewijs: Belgen rijden voorzichtiger dan Nederlanders

.. dat lees je goed! Op basis van een grootschalig onderzoek over autohuur van Sunny Cars, blijkt dat maar een kleine 12% van de Belgen weleens een verkeersboete kreeg in het buitenland. Dat staat in groot contrast met bijna 50% van de Nederlanders! Onze Noorderburen zouden dus best iets minder gas geven. Verder blijkt ook dat jonge Belgen er vaker met de huurauto op uit trekken dan Nederlanders (74% vs. 53%), maar zijn onze Noorderburen impulsiever: zij beslissen vaak pas op de bestemming zelf of ze een auto huren. Meer resultaten? Die vind je in het trendrapport

Beste wensen voor 2017!

Sound of C wenst je een warm 2017 toe met veel tijd om de wereld te ontdekken! Dat het nieuwe jaar veel avontuur, opportuniteiten en vooral wat meer wereldvrede mag brengen. Cheers!
© Copyright 2016 Sound of C, all rights reserved
Wenst u meer informatie over onze diensten, één van bovenstaande nieuwsitems of het aanbod van onze klanten uit te testen, geef dan een seintje aan:

Jo Thuys
jothuys@soundofc.be
+32 (0)473 86 46 15

Unsubscribe from this list


This email was sent to redactie@bftp.be
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sound of C · August Nihoulstraat 178B · Scherpenheuvel 3270 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp