Copy
 


 
 
  • Even voorstellen
  • Klankbordgroep boekt succes
  • Afvallen op de trampoline
  • Doe mee met de Plank Challenge!
  • Wist u dat...

Even voorstellen

 

We werken graag met stagiairs. Hun frisse blik en onze ervaring zorgen samen voor een win-winsituatie. Hieronder maakt u kennis met Chantal, Lisa en Jorn.

 

Chantal Dollevoet (21) is vierdejaars student Sportkunde Wellness aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Ze houdt zich vooral bezig met leefstijlverandering en coaching. Bij ons werkt Chantal aan haar onderzoek (dat zich richt op ons afvalprogramma) en staat ze in de fitness. Chantal sport graag: ze voetbalt, is voetbaltrainster en geeft turnles.

 

Lisa van de Ven (19) is student Fitness aan de Sportacademie in 's-Hertogenbosch. Tijdens haar stage verdiept ze zich vooral in behandelprogramma’s. Verder wil ze meer te weten komen over fysiotherapie. Het is namelijk haar droom om fysiotherapeut te worden. Naast haar werk bij Medifit houdt Lisa zich graag bezig met dansen en het geven van dansles.

 

Jorn Hermans (19) zit in het laatste jaar van zijn opleiding tot bewegingsagoog (niveau 4) op ROC De Leijgraaf. Jorn wil vooral veel leren en zijn algemene kennis van fysiotherapie en bewegingsleer vergroten, zodat hij zijn examenjaar met goed gevolg af kan sluiten. In zijn vrije tijd is Jorn een fanatiek voetballer en fitnest hij graag.

Klankbordgroep boekt succes

 

De leden van onze klankbordgroep komen op vrijdag 18 november weer bij elkaar om ideeën te bespreken. 

De eerste bijeenkomst heeft verschillende bruikbare ideeën opgeleverd. Sommige daarvan hebben we al in onze dagelijkse bedrijfsvoering geïntegreerd. 

De resultaten
Zo hebben we de kluisjes uit de herenkleedkamer verwijderd (stonden in de weg bij de ingang). Ook gaan we foto’s van de stagiairs ophangen, zodat u precies weet wie er bij ons stage lopen. Verder hebben we de lijnen voor onder andere afmeldingen in de praktijk opnieuw aangescherpt.

Sluit u aan!
Wilt u ook helpen om onze producten en diensten te verbeteren? Meld u dan meteen aan voor de klankbordgroep! Dat kan via Teun (teun@medifitoss.nl) en Ilse (ilse@medifitoss.nl).


Afvallen op de trampoline

 

Onze afvalgroepen nemen iedere maand deel aan een outdooractiviteit. In oktober was dat trampolinespringen: superintensief en superleuk!

Tijdens onze outdooractiviteiten bezoeken we vaak Osse sportverenigingen. Op die manier zijn we actief bezig én maken de deelnemers kennis met diverse sporten. En wie weet… een perfect vervolg op de afvalgroep!

Eerder dit jaar zijn we met onze afvallers al gaan tennissen, boxercisen, waterpoloën, hockeyen en tafeltennissen. En deze maand gaan we… badmintonnen!

Idee voor een clinic?
Sport u bij een vereniging en lijkt u het leuk als wij eens langskomen voor een clinic? Meld het dan bij Paulien (paulien@medifitoss.nl) of Ilse (ilse@medifitoss.nl).


Doe mee met de Plank Challenge!

 

Voor wie van uitdagingen houdt: in de tweede en derde week van november staat de Plank Challenge op het programma!

Tijdens de Plank Challenge probeer je om zo lang mogelijk een ‘plank’ te doen. Wie dit het langste volhoudt, krijgt een originele Medifit Oss-plank (een houten borrelplankje met Medifit-logo).

Bent u niet bekend met het fenomeen planken. Of wilt u alvast gaan trainen? We helpen u graag op weg: meer informatie over planken.


Wist u dat ...

 
  • ... Ine en Ilse het diploma (Pre)diabetes en Overgewicht en obesitas hebben gehaald? We hebben daarmee een grote stap gezet om voor deze doelgroepen Fit!vak Preventiecentrum te worden.

  • ... Micha naast zijn fitnesswerkzaamheden ook zijn afstudeeronderzoek van zijn opleiding fysiotherapie bij ons doet?

  • ... De jaarlijkse Pietenacademie binnenkort weer plaatsvindt? Op zaterdag 26 november is de speciale Pietenschool voor (klein)kinderen van onze klanten geopend!

  • ... Je via onze Facebook-pagina’s (Medifitoss en Afvallen met Medifit) altijd op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes?

  • ... Onze nieuwe website online is en we daar erg trots op zijn? Bekijk hem gerust via www.medifitoss.nl.

This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Medifit Oss · Opaalweg 168 · Oss, 5345 SC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp