Copy
 


 
 
  • Geef uw lichaam een kickstart!
  • Versterkt u onze klankbordgroep?
  • FitGroups: laat u uitdagen!
  • Jan van Asseldonk: "Eindeloos fit"
  • Enquête over persoonlijke test

Geef uw lichaam een kickstart!

 

Wilt u uw lichaam een kickstart bezorgen? Kies dan voor personal training.

Personal training is meer dan gewoon een training. Dankzij de persoonlijke en intensieve begeleiding behaalt u op een verantwoorde manier uw doelen.

Voor iedereen
Personal training is geschikt voor iedereen, dus óók als u geen ervaren sporter bent. ‘Leren fitnessen’ kan bijvoorbeeld al een doel op zich zijn. Volg simpelweg een paar lessen, zodat u meer variatie toe kan passen in uw eigen schema!

Heeft u een kickstart nodig? Wilt u meer variatie in uw trainingen? Of wilt u gewoon de beste versie van uzelf worden? Neem dan contact op met Teun: info@teuntraint.nl. Of kijk even op de website: www.teuntraint.nl.

Versterkt u onze klankbordgroep?

 

Onze klankbordgroep is er om de producten en diensten van Medifit te verbeteren. We hebben nog ruimte voor nieuwe leden. Iets voor u?

Momenteel overleggen Ton Bouma, Tonny de Koning en Hans Brands twee keer per jaar met enkele Medfit-medewerkers over allerlei zaken. Zo hebben ze er onder andere voor gezorgd dat de kluisjes uit de herenkleedkamer een betere plek hebben gekregen. En dat we voortaan foto’s van stagiairs in de nieuwsbrief plaatsen, zodat u precies weet wie u tegen kunt komen.

Meld u aan!
Er is ruimte voor nog enkele klankbordgroepleden. Ziet u verbeterpunten bij Medifit? En wilt u uw ideeën delen om samen tot een nog betere dienstverlening te komen? Meld u dan aan! Dat kan via e-mail: teun@medifitoss.nl.

De eerstvolgende bijeenkomst van de klankboergroep is in april.


FitGroups: laat u uitdagen!

 

Vindt u het leuk om sportief uitgedaagd te worden? En om lekker te trainen met andere fanatieke sporters? Dan zijn onze FitGroups iets voor u.

De FitGroups vinden wekelijks plaats, op verschillende dagen en tijden:

•    Dinsdag     14.30 – 15.00 uur
•    Woensdag     09.30 – 10.00 uur
•    Woensdag     21.15 – 21.45 uur
•    Vrijdag         08.30 – 09.00 uur

Zit er een geschikt moment bij? Aarzel dan niet en laat u verrassen. Inschrijven is niet nodig!


Jan van Asseldonk: “Eindeloos fit”

 

We zijn trots op al onze leden. Veel van hen hebben een bijzonder verhaal of opvallende sportieve achtergrond. Neem Jan van Asseldonk, die als 80+’er de Alpe d’Huez opfietste!

“Jaren geleden liep ik het Alpe d’HuZes-virus op. Maar… zo’n gigant van een berg fiets je natuurlijk niet zomaar op. Ik ben me bij Medifit Oss gaan voorbereiden op de beklimming van deze Franse reus.”

Vijf keer
“Dankzij mijn inspanning en de begeleiding van Medifit slaagde ik er in 2011 in om de Alpe d’Huez vijf keer te beklimmen. Een jaar later heb ik die prestatie herhaald, toen we de uitdaging met het achttallige team van De Harense Smid aangingen.”

“In 2014 wilde ik het kunststukje nog één keer herhalen. Met mijn 80 jaar was ik toen de oudste deelnemer. Mede dankzij de sfeer en de begeleiding van Medifit werd het opnieuw een succes.”

Uitslover
“Over ongeveer een half jaar hoop ik 84 te worden. Ik blijf trainen, met als doel nog enkele jaren met de fietsclub mee te kunnen blijven rijden. Als ze me maar geen uitslover gaan vinden…"


Enquête over persoonlijke test

 

Stagiair Jorn voerde enige tijd geleden een enquête uit naar de behoefte aan een persoonlijk testsysteem. De resultaten zijn positief!
 
Doel van de enquête was de behoefte te peilen voor een persoonlijke test, met iedere 3-6 maanden daarna een evaluatie om te zien wat je vorderingen zijn.
 
Veel behoefte
Uit de resultaten bleek dat 53% van de respondenten behoefte heeft aan een consequent testmoment onder begeleiding van een instructeur. 71% gaf zelfs aan ook graag een individueel gesprek te willen om de resultaten te bespreken.
 
Momenteel beoordeelt Jorns opleiding zijn enquête. Daarna bepalen we vervolgstappen. Ons doel: iedere geïnteresseerde ontvangt per mail een uitnodiging voor een volgend meetmoment/gesprek.
 
Wordt dus vervolgd!

This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Medifit Oss · Opaalweg 168 · Oss, 5345 SC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp