Nyhetsbrev #1 2011 - Visingelunds Samfällighetsförening
 

 

Ny fakturahantering
Från och med i februari kommer fakturan för medlemsavgiften att skickas direkt ifrån vårt ekonomiprogram. Fakturan skickas endast med e-post så det är viktigt att du håller dina adressuppgifter uppdaterade.
För att anmäla eller förändra mailadress, klicka här: http://visingelund.se/om-oss/nyhetsbrev/
 
Anledningen till bytet är att vi får bättre kontroll på betalningar och kassörens avstämningsarbete minskar avsevärt. Betalningen ska inte längre märkas med adress + nummer som tidigare.
Ange fakturanummer som betalningsreferens.
 
Fakturan skickas ut ifrån adressen: mail.eaccounting@visma.se
Säkerställ redan nu att mailet inte hamnar i skräpposten genom att lägga till adressen i “betrodda avsändare”. Datum för utskick är som vanligt omkring den 2:a , förfallodag den 27:e.
Vänligen betala på förfallodagen.
 
Årsmöte
Den 20 mars är det dags för årsstämma i samfälligheten, Kvartersgården, Innerspåret 10 kl 19-21. Kallelse kommer i senare utskick. Välkomna! Det finns möjlighet att lämna in motioner till stämman under januari månad. Dessa skickas till styrelsen@visingelund.se. Förslag på förbättringar i området kan lämnas till styrelsen under hela året och hanteras då inom ramen för det löpande styrelsearbetet. Styrelsen svarar gärna på frågor. Här kan du ladda ner motionsmallen:
http://visingelund.se/wp-content/uploads/2016/02/Motionsmall_Visingelund.pdf
 
Poolerna
Vi ser tillbaka på den gångna sommarens värme och konstaterar att många fick möjlighet att njuta av våra fina pooler. Det tackar vi poolgrupperna och de poolgruppsansvariga för. Värmen satte också hårt tryck på skötseln av poolerna, vilket märktes på vattenkvalitén. För att säkerställa fortsatt välskötta pooler önskar vi nu inför nästa säsong några fler hushåll som kan tänka sig att byta underhållsgrupp och vara med i skötseln av poolerna. Helst skulle vi se er som nyttjar poolerna mycket under somrarna (ett par hushåll har redan uttryckt intresse för att vara med).
 
Arbetet inom poolgruppen innefattar att ta hand om skötseln under en sommarvecka. Skötseln innebär ca 30 minuters dagligt arbete under veckan; dammsugning av poolen (som att dammsuga hemma), provtagning (med enkel elektronisk mätare), lägga i klorpuckar (vid behov) och påfyllning av vatten. Poolansvariga går igenom allt i samband med er första poolvecka och finns tillgängliga om det skulle vara några frågor eller problem. Fördel för er som byter till poolgruppen är att ni får insyn i poolskötseln och kan känna en större trygghet att ni och era barn badar i en välskött pool med hög vattenkvalité.
 
Hör av dig till styrelsen om ditt hushåll har ett intresse av att vara med. Vi svarar också gärna på frågor.
 
Stegar
Föreningen saknar fortfarande två mittendelar och en toppdel för våra stegar för utlåning.
Vi önskar att den som lånat dessa hänger tillbaka delarna på sin plats bakom övre poolen.
 
Infartsparkering
Under 2019 kommer kommunen bygga en ny infartsparkering vid Visinge station med cirka 60 parkeringsplatser. Styrelsen har inte varit informerad om denna nya parkering men vi har nu efterfrågat och fått information från kommunen. Parkeringen är tänkt att placeras på andra sidan järnvägen, mot Stolpaskogen. Föreningen kommer därför inte beröras av någon ökad trafik eller andra störningar av den.Hälsningar från Styrelsen 

styrelsen@visingelund.se
 
Copyright © 2019 Visingelund, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
 avsluta din prenumeration |                        ändra din personliga prenumerationsinställningar