Nyhetsbrev  - Förtydligande, nytt TV-utbud

Hej, 

Vi har haft ett inledande möte med Svenska Stadsnät och några delar förtydligades.

Förändringen är en del i att Transit blev uppköpta av Svenska Stadsnät för snart två år sedan och en standardisering mot Svenska Stadsnäts utbud och priser.

Vårt kollektiva avtal förändras både innehållsmässigt och kostnadsmässigt.

Det analoga nätet släcks helt 1/11. Efter detta datum sänds endast digitala kanaler och samtliga medlemmar behöver en digitalbox av standarden DVB-C.

En olycklig omständighet är att vi ifrån driftstart har haft Transits utökade basutbud i samtliga hushåll utan kostnad, pga att Transit saknade teknisk möjlighet att begränsa detta i vårt nät. Samfälllighetens avtal har endast gällt de 18 analoga kanalerna.
Samfälligheten faktureras idag 79kr/mån och hushåll för 18st analoga kanaler och fom 1/11 ersätts detta med kanalpaket Start, 6st digitala kanaler, och faktureringen sänks till 29kr/mån och hushåll. Detta inkluderar även en serviceavgift för vårt fibernät. 

Kanalpaket Start kommer att sändas okrypterat. Du behöver därför inget programkort och dessa kanaler kan ses på samtliga (digitala) mottagare i ditt hushåll.

Medlemmar som önskar fler kanaler tecknar individuella avtal med Svenska Stadssnät.
Programkort behövs först när man väljer att uppgradera till kanalpaket Lagom (279kr/mån) eller Stor (339kr/mån). Programkort och ev digitalbox/ca-modul beställer man på deras hemsida.

Kostnaden för digital uppgradering utgår helt fom 1/11.

Avtalet med Svenska Stadsnät löper till 2018-05-31.

Ny kanalpaketering inkl Q&A


Hälsningar från Styrelsen 

styrelsen@visingelund.se 
 
Copyright © 2016 Visingelund, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
 avsluta din prenumeration |                        ändra din personliga prenumerationsinställningar