Copy
Newsletter de l'Associació Esclat
Si no ho veus correctament, clica aq
L'actualitat d'Esclat, 15 de març de 2016

Egoistes per l'esport!

Egosimo Positivo es va proposar córrer la Mitjà Marató y la Zurich Marató de Barcelona a favor de l'Associació Esclat. A més, va crear un repte al portal www.migranodearena.org amb l'objectiu que l'Associació Esclat pugui reobrir el Club Esportiu, que a causa de la manca de pressupost va haver de tancar. 
Gràcies a la solidaritat de tota la comunitat d'Egoismo Positivo, hem aconseguit el 90% del repte. Un primer pas per poder començar a treballar en el club esportiu, encara que ens manqui més finançament. Des de l'Associació seguim treballant per aconseguir el nostre objectiu. 

Contacontes amb Nexe Fundació

A finals de febrer un grups de nens i nenes de Nexe Fundació van visitar l'escola per realizar una activitat compartida amb els alumnes d'Esclat. Vam comptar amb la participació de l'Elisabet Ullibarri que va explicar el conte de L'Arbre de Xocolata, un conte ple d'olors i gustos. Com us podeu imaginar, tots els nens i nenes van poder tastar, olorar i experimentar amb xocolates de diferents textures i gustos.

Sultan, el nou cavall d'hipoteràpia

Sabeu com es diu el nou cavall d'hipoteràpia del Cades? Es diu Sultan i és un cavall molt afable i tranquil. La Bruna, l'euga amb qui normalment treballaven, està de vacances després de les festes dels Tres Tombs i Sant Medir. Ara li toca descansar perquè porta uns mesos de molta activitat.

Resultats a l'Ateneu de Fabricació de les Corts

El Rubén i el Javier d'Esclatec formen part de l'equip de l'Ateneu de Fabricació de Les Corts i s'encarreguen de donar el suport tècnic i de la formació. Us presentem un vídeo en què emprenedors expliquen com han dut a terme els seus projectes gràcies al suport de l'Ateneu i dels seus professionals, i com ells a canvi, han realitzat activitats obertes al barri.

La contraprestació. La moneda de canvi dels Ateneus de Fabricació

Sortida al Tibidabo

El cap de setmana passat, un grup de nois i noies d'Esclat Marina van estrenar la nova temporada del Tibidabo. tot i que feia una mica de fred, van poder gaudir de les atraccions i de les magnífiques vistes de la ciutat. 

SEGUEIX CONNECTAT A ESCLAT!

Facebook
Twitter
Website
Correu
Copyright © 2014 Associació Esclat, All rights reserved.

Newsletter de l'Associació Esclat

unsubscribe from this list    update subscription preferences