Copy
Foråret kribler!  - tid til skribler 

2023 er godt i gang og nu er det allerede marts måned. Hold nu op hvor tiden bare flyver! De første to måneder er gået med at spille børnekoncerter på biblioteker, i børnehaver, kirker, specialinstitutioner mv. Jeg har også brugt en del tid på at klargøre og udgive mit nye børnealbum “Jeg har styrke".
I dette nyhedsbrev kan du læse om albummet, malebog og nodebog, min instagram platform og sidst mine kommende koncerter

Husk, at du kan følge mig på InstagramFacebook og YouTube😊

God læselyst!
Og tak fordi du vil modtage mit nyhedsbrev📰
Jeg har styrke - børnealbummet om følelser
Jeg er så stolt af denne nye udgivelse, som jeg håber kan bringe glæde til en masse børn og voksne, og være med til at gøre livet lidt lettere, når følelserne driller. 

Og så bliver man jo helt varm om hjertet når man får sådan en fin anmeldelse fra en dagplejer som dagligt bruger min musik:
"Michael Back Jensen og Rikke Holmsgaard har lavet et lille mesterværk i børnehøjde. I en tid, hvor der er fokus på den manglende trivsel blandt børn og unge, kommer denne cd som en kærlig påmindelse om, hvad det gode børneliv er. Rikke Holmsgaards fine tekster får lytteren til at huske, at børnelivet og legen har værdi i sig selv og Michael Backs iørefaldende og fine melodier og fantastiske sammensætning af instrumenter binder den smukkeste sløjfe på deres fælles projekt.
 
Gør dig selv den tjeneste at dykke ned i teksterne og nyd musikken på cd’en ” Jeg har styrke”. Alle voksne, som har børn i deres liv, bør også have denne cd."
Men hvad handler "Jeg har styrke" egentlig om?
Lyt med her! 
👇
Klik her for at læse mere om Jeg har styrke projektet
Køb "Jeg har styrke" på CD her
Sæt kulør på følelserne!
 
I "Jeg har styrke" malebogen er samlet flotte illustrationer, hver især knyttet til en sang fra albummet. Bogen indeholder 10 sort/hvide illustrationer til farvelægning, og hertil 10 farveillustrationer.  

>> Gå til shoppen
Til dem der vil spille selv!

I denne bog finder du noder og tekster til alle sange fra "Jeg har styrke". I noderne er vers, omkvæd og mellemspil noteret. Udover noder og tekster med becifringer, indeholder bogen flotte farverige illustrationer. 

>> Gå til shoppen 
Psst.. sommeren er lige rundt om hjørnet!
 
Har du et arrangement du mangler underholdning til? Jeg spiller gerne til både store og små arrangementer med stort overskud og evne til at tilpasse mig lige præcis dit publikum og dine omgivelser. Kontakt mig her
Børnemusiker på Instagram!

Har du lyst til at komme endnu mere bag om scenen og se hvordan det er at være børnemusiker og få inspiration nye lege og sange til børn? Så følg mig på Instagram hvor jeg deler billeder og videoer fra koncerter, oplevelser fra min hverdag og deler ud af min viden og erfaring som børnemusiker!
Musik og Sjov kalenderen 🗓️

Hvis du ikke vil gå klip af næste arrangement nær dig, så hold øje med min Facebook side, hvor jeg løbende tilføjer alle offentlige arrangementer. 
Familiekoncert på Trekanten 15. april
En ægte forårsfest skal finde sted! I samarbejde med trekanten invitere jeg til familiekoncert. Håber vi ses!

>> Læs mere om begivenheden

 
Børnedag i Sæby 13. maj med koncert og loppemarked 
Kom med til børnedag i Sæby, hvor jeg afslutter dagen med koncert kl. 13-14!
Ses vi?


>> Læs mere om begivenheden
Se alle mine offentlige arrangementer her
Husk også at besøge Musik og Sjov TV
min Youtube-kanal for børn og barnlige sjæle 👇
Mange gode hilsner


Michael Back - Musik og Sjov for børn
www.musik-sjov.dk
Facebook
Instagram
Email
Website
Michael Back Jensen
Musik og sjov for børn
Herningvej 82 9220 Aalborg Øst

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Copyright © 2020 
All rights reserved Musik og sjov for børn