Copy

Butlletí - FEBRER 2013  

Arriba la TAMBORINADA

"L'aigua, font de vida” serà el tema principal de la 36a edició de la Tamborinada, coincidint amb l'Any Internacional de la Cooperació en l'Esfera de l'Aigua. No et perdis totes les noticies sobre la gran festa de les entitats fent clic a Tamborinada.

Premi Lluís Carulla per La Roda

La Fundació Lluís Carulla ha atorgat el IX Premi d’Educació en el Lleure a la Fundació La Roda d'Accions Culturals i del Lleure per la seva dilatada trajectòria al llarg de més de trenta-cinc anys d’història.
Fets i fotos 
Vídeo Aniversari 35 anys
La nostra trajectòria

20 Anys fent servir el llenguatge universal del riure.

Pallassos sense Fronteres ha fet riure a més de 3,5 milions de nens en situació de vulnerabilitat d'un centenar de països castigats per la fam, els conflictes bèl·lics i les desigualtats socials.
http://www.clowns.org/
 

Santa Eugènia de Ter

El Centre Infantil i Juvenil Parroquial Santa Eugènia de Ter us convida a gaudir dels jocs gegants de la Cia Divermax. Dins la programació d'activitats i espectacles familiars de la Roda.
22 de març a les 17.30
Plaça de Pere Calders i Rossinyol de Girona.

Mag Struc

El Centre Infantil i Juvenil Parroquial Santa Eugènia i La Roda fan festa màgica amb el Mag Struc i el seu espectacle Guri-Guri. Una bona estona de riures, màgia i colors.
19 de març a les 17.30
Plaça de Pere Calders i Rossinyol de Girona
Copyright © 2012. Fundació La Roda d'Accions Culturals i del Lleure.
Tots els drets reservats.


Email Marketing Powered by Mailchimp