Copy
A Magyar Művészeti Akadémia híreiből
Tekintse meg a böngészőjében

Kedves Olvasónk! Ön a Magyar Művészeti Akadémia kulturális rendezvényeinek és művészeti híreinek ajánlóját olvassa. További interjúkért, videókért látogassa meg megújult honlapunkat!

Jeles András. A kis Valentino (Duna Televízió, 01.20.)

Somogyi Győző előadása 

Bulcsú és a nyugati hadjáratok címmel Somogyi Győző Kossuth-díjas grafikus és festőművész tartott előadást a Magyar Hősök Arcképcsarnoka Egyesület sorozatában 2013. február 21-én a Stefánia Palotában.

Bővebben...

Kelecsényi Csilla: Tükörképek L.; Tükörképek IL (digitális nyomat, 2012)
Finta József templomai

„Van, amikor nem igazán jó a hangulatom, akkor csak tíz-tizenöt rajz készül, de általában egy hét alatt harminc-negyven.”
Dr. Finta József Kossuth-díjas építész Templomaim című grafikai kiállításának megnyitóját 2013. február 20-án, szerdán 17 órakor tartották a pesti Vármegyeháza Kápolna termében.


Bővebben...

Keressétek az Istent!

A 2008-ban elhunyt Gyurkovics Tibor tiszteletére emlékestet szervezett a Magyar Művészeti Akadémia és a Digitális Irodalmi Akadémia 2013. február 25-én a Petőfi Irodalmi Múzeumban.

Bővebben...
Fotó: Lugosi Logo László
Felelősen a cigány-magyar együttélésről

Társadalomábrázolás, szociofotó témakörben, Fehéren::Feketén – Felelősen a cigány-magyar együttélésről címmel hirdet fotópályázatot a Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége. Interjú Gebauer Szabolccsal, a MAKÚSZ főtitkárával.


Bővebben...
További programok:
  • 53 magyar film A válogatás következő darabja a Lúdas Matyi című játékfilm
     
  • Könyvbemutató Móser Zoltán A félkör vége című könyvét március 12-én, 17 órától mutatják be a Litea Könyvesboltban
     
  • Kiállítás Prutkay Péter Dobozolt kor-képek című tárlatát február 28-án nyitják meg a kassai Rovás Galériában
  • A Csend szava címmel tárlat nyílik Soma Miklós szakrális témájú műveiből március 8-án, 17 órakor a budapesti Párbeszéd Házában
MMA Facebook
MMA honlap
MMA e-mail
© 2013 MMA