Is this email not displaying correctly? View it in your browser.
Stem op Anne-Marie de Brouwer via Viva400 en steun Mukomeze!

Opnieuw proberen we Mukomeze onder de aandacht te brengen en dit keer is dat via de Viva400 lijst! Voor de zesde keer is de VIVA400 samengesteld; een lijst gevuld met 400 jonge, succesvolle vrouwen afkomstig uit de meest diverse vakgebieden. En dit jaar is de voorzitter van Mukomeze, Anne-Marie de Brouwer, genomineerd! Help ons deze award te winnen door je stem uit te brengen via de categorie 'knappe koppen' op http://www.viva.nl/stem-categorie/knappekoppen. Stemmen kan via Facebook, LinkedIn en de Viva website.

'Universitair hoofddocent bij het Departement Strafrecht in Tilburg, Anne-Marie de Brouwer (37), is sinds een paar maanden een van de jongste Ridders in de Orde van Oranje Nassau.
Ze kreeg haar lintje voor haar wetenschappelijke werk op het gebied van seksueel geweld in conflictsituaties en voor haar werkzaamheden bij haar stichting Mukomeze, die de levensomstandigheden verbetert van vrouwen en meisjes die seksueel geweld tijdens de genocide van 1994 in Rwanda hebben overleefd.'


Ook dit keer hebben we uw steun hard nodig, dus stem alstublieft op Anne-Marie en help ons om 269 vrouwen in Rwanda te bereiken! Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!


Mukomeze

Stichting Mukomeze heeft ten doel de levensomstandigheden te verbeteren van vrouwen en meisjes die verkrachting en andere vormen van seksueel geweld tijdens de genocide van 1994 in Rwanda hebben overleefd. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer 2 à 3 keer per jaar.

Contactgegevens
info@mukomeze.nl 
www.mukomeze.nl 
bankrek.nr. 1435.58.927
Vragen of opmerkingen? Mail naar info@mukomeze.nl
Als u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@mukomeze.nl