Copy
Resi van Zijl, ViZi keramiek en Atelier de Kladderclub nieuwsbrief.
www.resivanzijl.nl - www.vizikeramiek.nl - www.kladderclub.nl

ViZi keramiek   -    Atelier de Kladderclub 
Resi van Zijl

Nieuwsbrief

Welkom bij deze af-en-toe nieuwsbrief. Ik vind het leuk als je hem leest. Wil je hem daarna nooit meer ontvangen, meld je dan gerust af.
Afgelopen tijd bij ViZi keramiek

Ik zie dat ik lang geen nieuwsbrief heb verstuurd. Zolang dat ik de diverse kunstroutes alweer was vergeten. Terwijl ze toch zo leuk waren. Vooral de kinder Kunstkaravaan tijdens KuntRondeVenen en de vele complimentjes, ook tijdens Kunstroute Zijdelveld en het Straattheaterfestival, waren namelijk echt wel een hoogtepunt.

Verder zijn er weer leuke mensen langs geweest voor een workshop. Het resultaat kun je hier zien: https://flic.kr/s/aHskc8mTKF

Binnenkort bij ViZi keramiek

Een nieuwe workshop Raku staat ook al op de agenda. Op zaterdag 19 september van 10.00 – 12.00 uur kleien. Het glazuren en raku stoken zal dan op zaterdag 3 oktober plaats vinden. Heb je ook zin om mee te doen? Laat het weten, dan kom je op de lijst te staan. De prijs voor een workshop is nog steeds € 62,50 voor 2 bijeenkomsten, incl. materiaal/koffie/thee/iets lekkers en natuurlijk veel plezier.

Tussendoor ben ik bezig aan een opdracht voor 10 trofeetjes voor een sportclub. En heb ik nog een idee voor mijn huwelijksbootjes wat ik wil uitwerken. Misschien lukt dat dit najaar.

 
Afgelopen tijd bij de Kladderclub

De Kladderclub geeft zoals altijd geen lessen in de zomer. Alleen het open atelier gaat door, mits ik niet op vakantie ben. Voor mij ook gezellig, want elke week zit er wel iemand. En zien werken doet werken.

Binnenkort bij de Kladderclub

Tot 16 augustus ben ik op vakantie. Daarna start alles weer op. We gaan weer verder met de open atelier ochtend op woensdag vanaf 26 september. De 19e is namelijk de Sail en daar ga ik altijd heen.

Verder sta ik 4 september weer op de cursusmarkt met 2 leuke workshops waarop je kan inschrijven. Dit zullen waarschijnlijk pastelkrijt op papier zijn en Collagrafie, een andere vorm van grafiek maken. Inschrijven hiervoor kan vanaf 4 september op de cursusmarkt in De Boei in Vinkeveen. Of via de website: http://www.cursusproject.nl/ .

En op dinsdagavond 1 september start het schilderseizoen weer. Hier zijn ook nog plekjes vrij. En hiervoor kun je je rechtstreeks bij mij inschrijven. Meer info vindt je op mijn website http://www.kladderclub.nl/
 
Afgelopen tijd bij Resi

Ik ben er wel achter waar mijn prioriteiten liggen. En dat is bij creatief bezig zijn op het atelier ipv het huishouden. Onze woonverdieping had allang af kunnen zijn, maar al die andere dingen doen is veel leuker. Ik ben o.a. de afgelopen 6 weken 1 dag per week wezen schilderen op de geitenwei in het Libellebos. Veel leuker dan een kast inrichten. En ik heb wat opdrachtjes voor keramiek gekregen en gemaakt. Ook veel leuker dan je boeken verhuizen. We hebben ons nu voorgenomen om tijdens de vakantie de kasten te schilderen, schoon te maken en in te richten. Ben benieuwt of we ons aan dit voornemen houden.


Binnenkort bij Resi

Op de valreep heb ik mijn drieluik voor het thema vervoer voor de tentoonstelling van Grafisch Atelier Maarssen af gemaakt. Net op tijd want de tentoonstelling gaat ingericht worden zodat het open kan in de weekenden van 8, 9 en 15, 16 en 22, 23 augustus. Het is weer op de vertrouwde locatie, Wilhelminaweg 7 in Maarssen. En open van 13.00 uur tot 17.00 uur. Vindt je het leuk om te komen als ik er ben, kom dan op zondag 23 augustus.


Maar eerst lekker naar Engeland. De Cotswolds is een regio die wij nog niet bezocht hebben. We gaan eens uitvinden of het inderdaad zo mooi is als in Midsomer Murder en Downton Abbey.

Wil je sneller op de hoogte blijven? Volg me dan op
www.facebook.com/resivanzijl of op
https://instagram.com/resivanzijl
Tot ziens!

 
Copyright © 2015 ViZi keramiek en Atelier de Kladderclub, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp