Copy
Resi van Zijl, ViZi keramiek en Atelier de Kladderclub nieuwsbrief.
www.resivanzijl.nl - www.vizikeramiek.nl - www.kladderclub.nl

ViZi keramiek   -    Atelier de Kladderclub 
Resi van Zijl

Nieuwsbrief

Welkom bij deze af-en-toe nieuwsbrief. Ik vind het leuk als je hem leest. Wil je hem daarna nooit meer ontvangen, meld je dan gerust af.
Afgelopen tijd bij ViZi keramiek

Het jaar loopt echt op zijn eind, het is koud en nat. Deze laatste periode is er nog een leuke workshop geweest waarbij we enorm geboft hebben met het weer. En de resultaten waren wederom goed gelukt. Zie voor de foto’s dit album: https://flic.kr/s/aHsk64MXnp

Helaas heeft mijn bisquitbakoven het begeven. Ik ben dus op zoek naar een nieuwe.

Binnenkort bij ViZi keramiek

Zelf ben ik ook aan het kleien geweest. Ditmaal in kerstsfeer. Op zondag 14 december sta ik namelijk op de Kerstmarkt van De Hoef samen met Ik&Mam en Marleen v/d Kraats. Een kleine markt die hier in de omgeving inmiddels een erg goede reputatie heeft. Zelf ben ik er al een paar jaar als bezoeker geweest en ik vond het erg gezellig. Net als andere jaren wordt deze markt weer rondom de kerk van De Hoef gehouden. Zie voor meer info www.kerstmarktdehoef.nl

Daarnaast heb ik alweer aanmeldingen voor een workshop Raku. Heb je ook zin om mee te doen? Laat het weten, dan nemen we je op in de datumprikker. De prijs voor een workshop is nog steeds € 62,50 voor 2 bijeenkomsten, incl. materiaal/koffie/thee/iets lekkers.

En op vrijdagavond 16 januari sta ik weer op de cursusmarkt van het Cursusproject. Voor het komende seizoen wilden ze weer een workshop Raku aanbieden. Deze zal gehouden worden op 2 april ’s avonds kleien en op 18 april vanaf 10.00 uur glazuren en raku stoken.

 
Afgelopen tijd bij de Kladderclub

De dinsdagavondgroep heeft alweer Kerstvakantie. Doordat ik zo laat op vakantie ben geweest en het seizoen dus erg kort was, ging de tijd nog vlugger. Gelukkig is het zó weer januari en kunnen we weer aan de slag.

Uiteindelijk was de workshop Portretschilderen voor Dummies uitverkocht. En hebben we een hele leuke avond gehad! Ook hiervan kun je de resultaten bekijken in een fotoalbum: https://flic.kr/s/aHsk6CV2YY

Binnenkort bij de Kladderclub

Als eerst gaat de dinsdagavond schildergroep weer van start. Heb je je nog niet opgegeven en vind je het wel leuk om op dinsdagavond te komen schilderen, laat het me weten. We starten op 6 januari en eindigen op 7 april. Tussendoor hebben we vrij op 24 februari en 17 maart. In totaal zijn het 12 dinsdagavonden die bij elkaar € 135,- kosten. Je kunt je opgeven door te bellen naar 0297-255 854. Of te mailen naar resivanzijl@hotmail.com .

Verder kreeg het Cursusproject het verzoek om iets te organiseren met etsen. Daarom bieden we op 12 februari een workshop droge naald aan, een ets-techniek. Ook deze zal tijdens de cursusmarkt op 16 januari in de verkoop gaan. Zie verder http://www.cursusproject.nl/rondevenen.htm

Het Winterlandschap in Acryl, wat ook via het Cursusproject ging, had niet voldoende aanmeldingen. Een aantal mensen lieten me weten teleurgesteld te zijn dat het niet door ging. Daarom ga ik proberen om dit in 2015, bijvoorbeeld januari of februari alsnog te organiseren. Laat me weten als je geïnteresseerd bent. Dan neem ik je op in de datumprikker.

Het open atelier op woensdagochtend heeft een pauze. Op 24 en 31 december is het atelier dicht. Vanaf woensdagochtend 7 januari zal het weer open zijn. Kijk op www.kladderclub.nl voor meer info.

 
Afgelopen tijd bij Resi

De workshop die ik kreeg van Little miss Dottie was erg leuk. Eindelijk heb ik een hoesje voor mijn fotocamera dat naar mijn zin is, en er nog leuk uit ziet ook! Van tevoren zag ik best op tegen het naaien. Maar dat bleek onverwacht makkelijk te zijn. Een aanrader dus!

Ik ben ook weer begonnen om zoveel mogelijk maandagavonden in het GAM door te brengen. Dat valt niet mee door mijn drukke agenda. Het is wel gelukt om het ‘kleintje’ voor het project te maken. Het thema hiervoor is transport. Naast deze wil ik er nog meer maken, want het thema spreekt mij erg aan. Uiteindelijk worden alle kleintjes van de leden verwerkt tot een geheel. Wordt dus vervolgd.

Binnenkort bij Resi

Meer is er even niet te melden. Ik wens iedereen daarom alvast een fijne vakantie met plezierige Kerstdagen en een gelukkig en gezond 2015.

Wil je de nieuwtjes sneller krijgen? Volg me dan op www.facebook.com/resivanzijl
Tot ziens!
 
Copyright © 2014 ViZi keramiek en Atelier de Kladderclub, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp