Copy
Resi van Zijl, ViZi keramiek en Atelier de Kladderclub nieuwsbrief.
www.resivanzijl.nl - www.vizikeramiek.nl - www.kladderclub.nl

ViZi keramiek   -    Atelier de Kladderclub 
Resi van Zijl

Nieuwsbrief

Welkom bij deze af-en-toe nieuwsbrief. Ik vind het leuk als je hem leest. Wil je hem daarna nooit meer ontvangen, meld je dan gerust af.
Afgelopen tijd bij ViZi keramiek

Ook deze keer ben ik weer aan het kleien geweest. Na het succesvolle weekend van Kunstroute De Kwakel, had ik een opdracht voor een vaas. Dit omdat de andere 2 vazen net voor de neus van de opdrachtgeefster verkocht waren. Verder blijken de “delfts blauwe” bordjes en de vogeltjes dit jaar onverminderd populair. De vogeltjes waren weer uitverkocht.

De laatste workshop raku van dit jaar was een hele volle. Maar liefst 6 dames en 2 heren hebben aan deze workshop mee gedaan. Een van de heren is daarnaast een semiprofessionele fotograaf, waardoor we hele mooie foto’s van de eindresultaten hebben. Zie de foto’s van deze workshop onder deze link: https://flic.kr/s/aHskocERdx


Binnenkort bij ViZi keramiek

Komend weekend sta ik wederom op de kerstmarkt van De Hoef. Die bleek vorig jaar zo gezellig dat ik dit jaar meteen toegezegd heb toen ik gevraagd werd te komen staan. Deze keer deel ik de kraam met Chantal Zaat van Zaat’s Idee. Met haar heb ik al eerder een kraam gedeeld, wat erg gezellig was.

Een nieuwe workshop Raku moet ik nog op de agenda zetten. Dat is nog niet gebeurt omdat ik het gewoon te druk heb met allerlei leuke dingen. Wil je mee doen en heb je voorkeur voor bepaalde data, laat het dan weten. Er zijn al 7 mensen die zich reeds aangemeld hebben voor volgend jaar. Misschien kunnen die wel op de data die jij wil. De prijs verandert voorlopig niet: € 62,50 voor 2 bijeenkomsten, incl. materiaal/koffie/thee/iets lekkers en natuurlijk veel plezier.
Afgelopen tijd bij de Kladderclub

De tijd gaat zo razendsnel, de Kladderclub is gestart, en ook al weer met feestdagenstop. De groep zat lekker vol waardoor het voor mij hard werken was, maar wel gezellig. Het Halloween thema heb ik gebruikt om ook een paar werkstukken voor mijn eigen plezier te maken. Ze zijn niet opvallend Halloween, waardoor je ze niet perse van de wand hoeft te halen na Halloween.


Binnenkort bij de Kladderclub

Ik heb het zo druk dat er zo langzamerhand een paar dingen in het honderd gaan lopen. Met de Kladderclub bouw ik dus een extra lange feestdagenstop in om tijd te krijgen voor een inhaalslag. Het open atelier staat nu stil en start pas weer op 13 januari. En de dinsdagavond schilderclub start weer op 12 januari.

Het Cursusproject heeft haar cursusmarkt voor het komende seizoen op vrijdagavond 15 januari. En ik mag inmiddels verklappen wat ik mag doen. Komend seizoen willen ze weer graag een korte cursus Schetsen thuis en onderweg. En nieuw is de workshop Boekbinden voor Dummies. Binnenkort zal deze informatie ook op hun website verschijnen. Die vindt je hier: http://www.cursusproject.nl/

Wil je je ergens voor opgeven, laat het dan weten. Liefst per mail, maar per telefoon mag ook.
 
Afgelopen tijd bij Resi

Wie mij wat langer kent weet dat wij altijd 2 honden hadden. Nadat de laatste in 2013 overleed wisten we niet of we weer nieuwe wilden. Je hecht tenslotte erg aan zo’n beest, en elke keer afscheid nemen is niet fijn. Inmiddels kreeg ik het idee dat het wel zo zou blijven, want geen beesten in huis betekend ook een hoop vrijheid.

Totdat ik een berichtje zag van een nest puppy’s wat ter beschikking kwam. Na overleg met echtgenoot heb ik gebeld en kregen we er 1 toegewezen. De avond voordat we haar zouden halen bleken de nieuwe eigenaren van een andere pup afgezegd te hebben. Dus hebben we haar nu ook. De dames waren 7 weken toen ze bij ons kwamen en houden ons danig zoet. Ze luisteren, of luisteren eigenlijk nog niet zoals dat met pups gaat, naar de namen Franka en Rica. We hebben dus weer een levendig huis!

Dat betekend wel dat mensen die allergisch of niet op hun gemak zijn bij honden, even van te voren moeten aankondigen dat ze komen. Dan stoppen wij ze in de kennel en stofzuigen we een keer extra.

Binnenkort bij Resi

Komende zondag 13 december sta ik eerst op de kerstmarkt van De Hoef. De week daarop mag ik op vrijdag een inloop workshop kleurenleer geven in een Museum. Verder zal ik de komende tijd bezig zijn met puppy’s opvoeden. Een leuk klusje. Daar tussen door hoop ik te werken aan de nieuwe thema’s voor de grafiek tentoonstelling van volgend jaar.

Wil je sneller op de hoogte blijven? Volg me dan op www.facebook.com/resivanzijl of op https://instagram.com/resivanzijl

Ik maak meteen gebruik van de gelegenheid om iedereen alvast prettige feestdagen te wensen. Een zalige Kerst en een gelukkig en gezond 2016!

Tot ziens!
 
Copyright © 2015 ViZi keramiek en Atelier de Kladderclub, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp