Oranje overhemden en oranje nieuws van shirtsofholland.com
ShirtsofHolland.com logo

PERSBERICHT

ShirtsofHolland.com | Stijlvolle oranje overhemden, oranje shirts, oranje kleding en Nederland shirts voor Koninginnedag, Olympische spelen, EK2012 en WK2014.


Oranjekoorts

Tijdens de aanzwellende Oranjekoorts in juni 2010 zochten we een mooi oranje overhemd. Een stijlvol shirt dat we bijvoorbeeld op het werk konden dragen tijdens wedstrijddagen van het Nederlands Elftal - en daarna uit de kast konden trekken tijdens andere ‘Oranje getinte feestelijkheden’ zoals Koninginnedag of de Olympische Spelen. Waar we ook zochten, er was niets anders te vinden dan de bekende oranje polo’s en soortgelijke gadgets. Samen namen we ons voor om dit jaar goed voor de dag te komen.
 

Piekfijne oranje eyecatchers

Hoog tijd voor een nieuw geheim supporterswapen, dachten we. Een stijlvol overhemd dat er verzorgd uitziet, van goede kwaliteit is én lekker zit. Dus hebben we supermooie ShirtsofHolland overhemden ontworpen, waarin een oranjesupporter er piekfijn uitziet – op werk, privé en tijdens evenementen. Niet zo'n goedkoop shirt waar je voor het eerste fluitsignaal al in staat te zweten. Maar een kwalitatief hoogstaand dress-shirt dat er verzorgd uitziet, van excellente kwaliteit is (100% katoen) én lekker zit. Het heeft een licht getailleerde Modern Fit uitvoering en strakke Italian spread boord.  Kortom, eyecatchers met een goede pasvorm.

Onze webshop is open!

Onze winkel is open! Dat betekent dat vanaf vandaag onze overhemden te bestellen zijn. Ze zijn verkrijgbaar in de basiskleuren wit en donkerblauw. Deze nette overhemden zijn voorzien van unieke Hollandse details zoals een geborduurde leeuw, oranje stiksels, oranje knoopsgaten en een rood-wit-blauw contrast in de boord en naden.

Ons oranje aanbod

We leveren aan individuen, bedrijven, clubs of groepen en bieden interessante staffels. Denk ook aan een ‘gesubsidieerd’ overhemd met een tijdelijke actiecode, marketing incentives of voor het gebruik tijdens beurzen en evenementen. Een mooi oranje overhemd cadeau voor Koninginnedag, Olympische spelen het EK of vaderdag. So let's spread the word.

Like http://shirtsofholland.com on Facebook Google Plus One Button share on Twitter 


Mark, Mike en Sean | ShirtsofHolland.com

Facebook: http://www.facebook.com/shirtsofholland
Twitter: https://twitter.com/#!/shirtsofholland
Pinterest: http://pinterest.com/shirtsofholland-com 
Voor de pers: http://shirtsofholland.com/voordepers
Over ons: http://shirtsofholland.com/overons 
Beeldmateriaal: http://shirtsofholland.com/fotopagina
Direct naar overhemd

Wit overhemd met oranje leeuw

Zuiver wit overhemd met rood-wit-blauw contrast in de boord en naden en Hollandse details zoals een schitterende geborduurde leeuw en oranje stiksels. Ideaal voor Koninginnedag, EK, WK, Champions Trophy of Olympische Spelen. Direct bekijken
Direct naar overhemd

Blauw overhemd met oranje leeuw

Zeer stijlvol blauw overhemd met rood-wit-blauw contrast in de boord en naden en Hollandse details zoals een schitterende geborduurde leeuw en oranje stiksels. Ideaal voor Koninginnedag, EK, WK, Champions Trophy of Olympische Spelen. Direct bekijken
Direct naar pagina

Over ons ShirtsofHolland.com

Tijdens de aanzwellende Oranjekoorts in juni 2010 zocht ik een mooi ‘Oranje Nederlands’ shirt of overhemd. Een echt stijlvol overhemd dat ik bijvoorbeeld op mijn werk kon dragen tijdens wedstrijddagen van het Nederlands Elftal - en daarna  ... lees verder
ShirtsofHolland.com | Stijlvolle oranje overhemden, oranje shirts, oranje kleding en Nederland shirts voor Koninginnedag, Olympische spelen, EK2012 en WK2014.
Contactinfo@shirtsofholland.com
Rivierenbuurt Amsterdam

Press and marketing: 0613545364 of mark@shirtsofholland.com
Wholesale and specials: mike@shirtsofholland.com
Meer lezen over ShirtsofHolland.com

Copyright © 2012 Mouwlengte7.com, All rights reserved.
ShirtsofHolland.com