Copy
UKSyversen
UK Syversen nyhetsbrev oktober 2013
Nu är hösten här
Höstdagjämningen är passerad och allt färre båtar syns ute på våra vatten. Aktiviteten i våra hamnar är desto större med upptagningar och förberedelser för vintern. I stället för att stoppa undan segelsäckarna i förrådet hemma, passa på att lämna dina segel till oss för en översyn – det är en god investering i livslängd. Vi tar också emot dina segel för vinterförvaring.
Översyn och vinterförvaring
Lämna dina segel för översyn hos oss! Vi går igenom dina segel och åtgärdar skador, revor, sömmar osv. Har du ont om förvaringsutrymmen hemma? När du ändå lämnar dina segel för översyn – boka vinterförvaring så frigör du utrymme. Välkommen till oss!

X-Drive - en succé!

Som du kanske sett och hört har vi under säsongen 2013 lanserat X-Drive. Vi har samlat alla våra erfarenheter av string-segel och Tape-Drive och utvecklat en produkt och produktionsmetod som ger en valuta för pengarna i både prestanda och livslängd som är närmast oöverträffad. Vi kan med stolthet notera att våra kunder är mycket nöjda och att produkten får en överväldigande uppmärksamhet. Kontakta oss gärna för offert till just din båt!

Nyheter från våra varv

Från Arcona Yachts i Gustavsberg kan vi meddela en världsnyhet – den efterlängtade nya båten kommer till våren 2014! Skrovpluggen till Arcona 380 har redan frästs (se bild) och detaljer på däck och inredning detaljplaneras i skrivande stund. Arcona 380 blir en lillasyster till framgångsrika Arcona 410 och kommer att möta efterfrågan på en riktigt modern båt i luckan mellan 34 och 41 fot. 5 båtar kommer att finnas klara till sommarsäsongen – projektet kan du följa på hemsidan www.arconayachts.se

På Rosättra Båtvarv är hösten här på riktigt. 50 Linjetter står under tak på land - nu är det bara 150 kvar att rigga av och dra upp. Provseglingar pågår för fullt och vi kör vidare så länge temperaturen tillåter. Vi finns nu, så som UK Syversen, även på Facebook (www.facebook.com/Linjettsegelbatar) där vi kontinuerligt kommer att visa vad som händer på varvet under året. Välkomna till oss virtuellt och i verkligheten! // Vi på Rosättra

Hos SwedeStar har det varit hektiskt, båtarna har visats både i Ellös, Gustavsberg och tyska Laboe under tre på varandra följande helger i augusti/september. Det har blivit många provseglingar, och det finns fortfarande möjlighet – kontakta info@swedestar.se
UK Syversen Segelmakeri söker medarbetare.
UK Syversen är ett av Sveriges ledande segelmakerier och säljer och tillverkar segel och kringutrustning till den svenska marknaden. Vi söker nu omgående till produktionen i Mölndal två personer som är mellan 20-30 år. Du ska jobba med tillverkning av segel där sömnad och montering blir huvuduppgifterna.  Det är en fördel om du är van att arbeta med händerna och kan du hantera en symaskin så är det ett plus. Dessutom söker vi en kapellmakare som ska tillverka och vara med och utveckla våra kapellprodukter.
Välkommen att skicka in din ansökan till Anders Nordström, anders.nordstrom@uksyversen.com

 

Nyheter inom UK Syversen
UK Syversen har investerat och blivit en del i UK International. UK International är bolaget som äger varumärket UK Sailmakers och som alla ca 50 segelmakerier/serviceloft världen över har avtal med. UK International har tidigare varit New York-baserat. UK Syversen har som ett av 19 segelmakerier världen runt köpt en del av detta. UK Sailmakers blir unikt genom att ägas och drivas av sig själva som ett kooperativ. Företaget UK International/UK Technology AB är numera ett svenskt bolag.
UK Syversen har förändrat ägarbilden och ägs idag i 3 lika delar av Mikael Olesen, Anders Nordström och Lennart ”Dallas” Dahlström. Ny VD från 1 oktober är Anders Nordström.  Lennart ”Dallas” Dahlström slutar samtidigt i Göteborg men kommer framöver att sälja på distans. Dallas kommer också att ingå i ledningen av UK International.

 

Mer nyheter
Du kan följa oss och Team UK Syversen på Facebook – rykande färska nyheter!  Internationella nyheter hittar du på UK Sailmakers hemsida http://www.uksailmakers.com/News.html

Dags för uppdateringar och reparationer av dina segel? Skjut det inte på framtiden – just nu får du bästa priset, garanterad leverans i tid och du slipper stressen till våren! Välkommen in på våra loft eller kontakta oss här! (info@uksyversen.com)
 

Vill du inte längre ha vårat nyhetsbrev?
> Avregistrera mig
Om UK Syversen  •  Team UK Syversen  •  Blogg
UKSyversen Stockholm
UK Syversen, Fräsarvägen 7b
142 50 Skogås
Tfn: 08-641 00 75, Fax: 08-641 78 30
Göteborg
UK Syversen, Flöjelbergsgatan 3A
431 35 Mölndal
Tfn: 031-746 60 60, Fax: 031-273 710
© 2013 UK Syversen, Inc. All rights reserved.