Copy
UKSyversen
Nyhetsbrev aug - 2014

Välkommen tillbaka!

Bästa sommaren i mannaminne, utbrister båtgrannen med ett stort vitt leende i sitt solbrända ansikte. Vi kan bara hålla med. Sol, värme, bad och segling gör gott för oss som bor på dessa breddgrader! Även om semestern är över och skolorna har börjat så är det fortfarande varmt i både luften och vattnet och eftersäsongen lovar många tillfällen till härlig segling!
Efter denna fantastiska semester rivstartar vi segelmakare med två flytande båtmässor, en i väst och en i öst. Vi hoppas att få möta just dig på dessa mässor – du kommer väl och besöker oss?

Nu är det hög tid att köpa segel!

Kontakta oss nu för offert på nya segel. Vi hjälper dig att välja rätt material, utförande och storlek på dina segel. Allt från dacron till laminat eller den senaste X-drive tekniken. Begär offert här om du inte hellre vill ringa eller besöka oss på våra loft!

Besök oss på  västkustens flytande mässa!

Öppna Varv 22-24 augusti är västkustens största flytande båtmässa och en av årets mest uppskattade båtmässor där du kan se över 130 nya båtar och de senaste tillbehören från över 80 företag. Självklart finns UK Syversen också på plats. Du hittar oss i utställningsområdet vid Hallberg-Rassy i Ellös. Välkommen att besöka oss i vår monter! Passa på att ta del av våra nyheter för året, bl a X-Drive. Öppettider: fredag-söndag kl 10-18. Fri entré och gratis parkering. Välkomna till Orust!

Besök oss på ostkustens flytande mässa!

Den 29-31 augusti finns vi också på Allt på Sjön i Gustavsberg, Sveriges största flytande båtmässa. Här visas 240 båtar och tillbehör från mer än 80 företag. Här kan du se båtarna i sitt rätta element och prata segel med oss. Hjärtligt välkomna till vår monter! Passa på att ta del av våra nyheter för året, bl a X-Drive. Öppettider: fredag-söndag kl 10-18. Fri entré och gratis parkering. Välkomna till Gustavsbergs hamn!

Nyheter från våra varv

Passa på att se båtar från Najad, Arcona och Linjett i sjön. Alla dessa visas på både Öppna Varv och Allt på Sjön!
Rafflande seglingar i Lysekil Women's Match!
Som stolt ”official supplier” till Lysekil Women’s Match tillbringade vi en intensiv och härlig vecka i seglingens tecken i Bohusläns seglingsmetropol. Lysekil Women’s Match tioårsjubilerade med ett helt fantastiskt evenemang! Världens bästa kvinnliga matchracingseglare kom för att göra upp i den tredje deltävlingen av fem i årets Women’s International Match Racing Series (WIM Series) inför tiotusentals åskådare på Släggös naturliga läktare. Solsken, perfekta vindförhållanden och rafflande fighter, minimala marginaler och millimeterprecision och seglingskonst på en nivå som nog ingen trodde var möjlig, hela vägen från Round Robin till final. Efter en otroligt tuff final tog danska Camilla Ulrikkeholm segern före svenska Anna Kjellberg. Se filmen med highlights från LWM här!

 

Höstkampanj på översyn och vinterförvaring

Höstens bästa erbjudande!? Snart är det dags att lämna in seglen för översyn. Skippa stressen, kör seglen direkt till oss efter att du mastat av. Vänta inte till våren då tiden är mer begränsad. Du vet väl att vi kan vinterförvara dina segel? Du får kampanjpris även på detta när du lämnar dina segel för översyn!
I en översyn av ett segel går vi igenom hela seglet och gör reparationer som ryms inom 15 min. För större  skador och/eller mer tidskrävande reparationer tillkommer reparationskostnad. Kampanjpris på översyn för segel till båtar upp till 35 fot: 480kr/segel. Med vinterförvaring 850kr/segel. 35-40fot: 580kr/segel. Inkl förvaring 950kr/segel. Över 40 fot: 680kr/segel. Inkl förvaring 1050kr.
Kampanjen gäller fram till 15/10. Välkommen till oss!

Dags för uppdateringar och reparationer av dina segel? Skjut det inte på framtiden – just nu får du bästa priset, garanterad leverans i tid och du slipper stressen till våren! Välkommen in på våra loft eller kontakta oss här!

Vill du inte längre ha vårat nyhetsbrev?
> Avregistrera mig
Om UK Syversen  •  Team UK Syversen  •  Blogg
UKSyversen Stockholm
UK Syversen, Fräsarvägen 7b
142 50 Skogås
Tfn: 08-641 00 75, Fax: 08-641 78 30
Göteborg
UK Syversen, Flöjelbergsgatan 3A
431 35 Mölndal
Tfn: 031-746 60 60, Fax: 031-273 710
© 2014 UK Syversen, Inc. All rights reserved.