Copy
Nyhetsbrev Augusti 2016

Eftersäsong och mässor

Nu är vi segelmakare tillbaka efter en härlig semester. Ännu är sol och vatten varma och en god del återstår av säsongen. Kanske tänker du kappsegla och behöver en uppdatering av segelgarderoben? Eller bara glida fram i skärgården och njuta av vinden och naturen? Oavsett vilket är du välkommen till oss för råd och dåd i segelfrågor. Passa gärna på att besöka oss på de flytande mässorna inom kort!
 

Öppna Varv 26-28/8

26-28 augusti är det dags för Öppna Varv i Ellös och Henån på Orust, västkustens största flytande båtmässa. Ca 130 utställda båtar, aktiviteter och uppvisningar för hela familjen, 100 marina tillbehörsutställare och prova-på-segling. Sjöscouterna anordnar lekar och pyssel för barnen och Hallberg-Rassy har rundvandring på varvet. Fri entré och gratis parkering. Öppettider: fre-lör 10-17, sön 10-16. Vi ställer ut i Ellös, monterplats 18 i tälten. Välkomna att besöka oss i vår monter!

Allt på Sjön 2-3/9

2-3 september går Allt på Sjön av stapeln, ostkustens största flytande båtmässa. Mer än 270 utställda båtar och många premiärvisningar, aktiviteter och uppvisningar för hela familjen, 80 marina tillbehörsutställare och prova-på-segling. Fri entré och gratis parkering. Öppettider: kl 10-18 alla dagar. Vi finns där, välkomna att besöka oss i vår monter!

Nu är rätt tid att beställa segel!

Under säsongen har UK-segel i alla storlekar och utföranden seglats många, härliga sjömil. Stort tack till alla segelkunder och dessutom stort grattis till alla er som presterat så bra på kappseglingsbanorna runt om i landet.
Även om du inte ska segla mer i år är det ändå hög tid att börja se över segelgarderoben inför nästa säsong. Dags för uppdateringar och service av dina segel? Fick du en reva i seglet under sommaren? Är det dags att reparera eller kanske köpa nytt? Skjut det inte på framtiden – just nu får du bästa priset, garanterad leverans i tid och du slipper stressen till våren! Det är denna tid på året du köper segel och tillbehör till absolut lägsta priser. Vi löser dina segelrelaterade problem! Kontakta oss nu för offert på nya segel. Vi hjälper dig att välja rätt material, utförande och storlek på dina segel. Allt från dacron till laminat eller den senaste X-Drive tekniken. Begär offert här om du inte hellre vill ringa eller besöka oss på våra loft eller på mässorna!

För er som har kappseglingar inplanerade kan vi erbjuda extremt snabb leverans. Beställ på måndag och du får seglet levererat fredag samma vecka!

Lysekil Women's Match 2016

Vilken vecka det blev… så här i efterhand konstaterar vi att den innehöll nästan allt! Stormen i början av veckan då Havsbadsparken på sina ställen var som ett spindelnät av spännband och tampar som höll fast alla byggnationer och inte minst båtarna i gästhamnen. Därefter kom solen, fina seglingsförhållanden och två fantastiska kvällar med Panetoz och Sven-Ingvars i Havsbadsparken. Det som många av oss kommer att minnas mest är den otroligt spännande finalen mellan Anna Östling och Stephanie Roble där många trodde att Anna var uträknad men hon kom tillbaka och tog sista matchen med minsta möjliga marginal! Vilken fantastisk avslutning, klipporna var fyllda med åskådare som fick se spännande segling och en svensk seger! Efter fem år av dansk triumf i Lysekil Women’s Match, slog hemmahoppet Anna Östling till med en mycket efterlängtad seger. Med minsta möjliga marginal pressade hon sig före Stephanie Roble, USA, vid målgång i den allra sista finalmatchen:
– Så gott! Så härligt att se målflaggan komma upp för oss. Som vi har väntat på detta, utropade den svenske skepparen direkt efter målgång.
Femfaldige titelförsvararen Camilla Ulrikkeholm Klinkby, Danmark, slutade trea i Lysekil, och behåller andraplatsen i WIM Series efter ledande Östling.
Lysekil Women's Match startades 2004 och är med 250 000 SEK i prispengar världens största årligen återkommande tävling i matchracingsegling för damer, vad gäller mixen publik, publicitet och prispengar. Världens främsta kvinnliga matchracingbesättningar deltar i Lysekil Women's Match, som i år arrangerades 8 – 13 augusti. I matchracing möts besättningarna två och två i spännande dueller som lätt kan följas av den stora publiken på klipporna. Lysekil Women’s Match ingår i Women’s International Match Racing Series. Vi är stolta official supplier till LWM, alla båtar är utrustade med UK-segel!
Foto: Dan Ljungsvik LWM

Du kan se fotograf Dan Ljungsviks fantastiska bildspel från årets LWM här!

Visste du att vi producerar våra segel i Sverige, på loftet i Göteborg? Har du möjlighet så kom gärna in och besök oss och se vår moderna produktionsanläggning! Välkommen!
Vill du inte längre ha vårat nyhetsbrev?
> Avregistrera mig
Om UK Syversen  •  Team UK Syversen  •  Blogg
UKSyversen Stockholm
UK Syversen, Fräsarvägen 7b
142 50 Skogås
Tfn: 08-641 00 75, Fax: 08-641 78 30
Göteborg
UK Syversen, Kryptongatan 5B
Box 189, 431 23 Mölndal
Tfn: 031-746 60 60, Fax: 031-273 710
© 2016 UK Syversen, Inc. All rights reserved.