Copy
UKSyversen
Nyhetsbrev nr 2 - 2014

TID FÖR BÅTMÄSSA!

Den meteorologiska våren har redan kommit på många håll i landet. Det är ovanligt tidigt och ger gott hopp inför den kommande seglingssäsongen. Vi segelmakare är nu laddade till tusen och med våra resurser kan vi hjälpa dig att förverkliga dina drömmars båtliv och seglingsupplevelser.

Läs mer >

Välkomna till Allt för Sjön i Stockholm!

1-9 mars är det dags för Allt för Sjön på Stockholmsmässan. Vi finns på plats i monter A05:16. Kom och prata segel och segling med oss! Passa på att se och känna på nya X-Drive som redan blivit en succé. Ta också del av vår mässkampanj, läs mer om detta längre ner i nyhetsbrevet. Hjärtligt välkomna till oss!

Nyheter från våra varv:
Se Arcona och Najad på Allt för Sjön!
Under mässan har du möjlighet att se och besöka båtar från både Arcona och Najad. Välkomna till segelbåtsbryggan i A-hallen.

Tack alla som besökte oss på Båtmässan!

Stort tack till alla som besökte oss i vår monter på Båtmässan i Göteborg. Det är alltid lika inspirerande att möta alla er kunder "live".
Mässveckan i Göteborg var startskottet för vårsäsongen - beställ dina segel nu för leverans lagom till sjösättningen!

Bilden ovan är från VIP-kvällen som var intensiv, festlig och mycket trevlig! Tack alla!

Läs mer >


Nyhet - TampPinnen! Mässkampanj!

Vi introducerar TampPinnen - underlättaren för sjöfarare. Används vid förtöjning. Ett snabbt och enkelt sätt att få tampen genom en ring eller liknande. Hanteras med en hand - med den andra handen håller du dig fast i båten för din personliga säkerhet. Utvecklad och tillverkad i Sverige av svenskt fjäderstål. Inga rörliga delar som kan krångla. Passar förtöjningstampar 10-20mm. Läs mer på TampPinnens hemsida http://tamppinnen.se

MÄSSERBJUDANDE!
Beställ segel under mässan och du får en Tamppinne på köpet. Om du bara vill köpa en TampPinne kostar den 695 kr, ord pris 895 kr.
Välkommen till monter A05:14!

 

> OMEGA 42-Klubben på besök
Tisdag 18 februari fick dryga 20-talet medlemmar i Omega 42-klubben tips om segeltrim. Vi pratade också om segeldukar och vad man bör tänka på, utifrån sina egna behov och önskemål. Vi fick tillfälle att räta ut många frågetecken och inspirera inför sommarens segling. Stockholmloftet vill passa på att tacka för en givande kväll och visat intresse!

Glöm inte att vi arrangerar föredrag om segel, trim och segling för båtklubbar och andra grupper. Kontakta oss idag!

 

Nu är det dags att glänta på presenningen och summera det som ska åtgärdas innan sjösättning. Tveka inte att kontakta oss - vi hjälper dig med stort och smått som är relaterat till segel och segling. Besök oss på våra loft, på Facebook eller vår hemsida. Du kan också nå oss på telefon eller via e-post. Välkommen!

Vill du inte längre ha vårat nyhetsbrev?
> Avregistrera mig
Om UK Syversen  •  Team UK Syversen  •  Blogg
UKSyversen Stockholm
UK Syversen, Fräsarvägen 7b
142 50 Skogås
Tfn: 08-641 00 75, Fax: 08-641 78 30
Göteborg
UK Syversen, Flöjelbergsgatan 3A
431 35 Mölndal
Tfn: 031-746 60 60, Fax: 031-273 710
© 2014 UK Syversen, Inc. All rights reserved.