Copy
UK Syversen nyhetsbrev mars 2015

En våg av vår är på väg!

Om man sticker ut näsan ur halsduken kan man redan nu vädra den första aningen vår i luften. Dagarna blir längre och visst värmer solen redan riktigt skönt. Fåglarna har så smått börjat öva sina drillar i träden. Vårtecknen blir allt fler och på Allt för Sjön kan du få både smak av vår och sommar. Kom till vår monter på mässan, vi hjälper dig och ger dig svar på dina frågor om segel och segling. Tiden går fort när man har roligt och snart är det dags för första kryssen ut på öppet vatten! 

Passa på! Under Båtmässan har vi fina erbjudanden och mässpriser på både segel och segelkapell. Besök oss på mässan eller kontakta oss för offert

Välkomna till
Allt för Sjön!

Nu är det dags för Allt för Sjön i Stockholm 5-13/3. Passa på att utnyttja våra fina erbjudanden i samband med mässan. Vi finns i monter A03:20, besök oss där och snacka segel och segling med oss!
Hjärtligt välko
mna önskar Micke, Anders & Oskar!

Tack!

Ett stort tack till alla er som besökte vår monter under Båtmässan i Göteborg. Som framgår av bilden ovan, var det många som ville träffa oss, både under första fredagskvällen och under hela mässan. Du som inte kunde komma till Båtmässan är hjärtligt välkommen att besöka något av våra loft, alternativt ringa oss eller ta kontakt via e-post!

Nyheter från våra varv

Under Båtmässan i Göteborg utsågs ”Årets Segelbåt 2016”. I långfärdsklassen tog Linjett 43 från Rosättra Båtvarv priset ”Ypperligt Allround”
– Linjett 43 för varvets tradition att bygga väl vidare med bravur. Snillrika lösningar och gediget utförande visar mästerligt vad småskalighet ger. 43:an är kronan i karriären för Mats Gustafsson med söner, lyder motiveringen.
– Ett välkommet kvitto på vårt koncept och för vårt arv att ge köpare omsorg och stolthet, sade Markus Gustafsson på prisutdelningen under Båtmässan i Göteborg.

Ett innovationspris delades också ut och det gick till Adventure 55:
”En extraordinär skapelse för drivna seglare med tilltagen segelyta, lyftköl och beprövad hydraulik för segelkontroll. Ett hårdfört yttre döljer en lyxig inredning. Det nya är att upphovsmannens kunnande och byggledning ingår i konceptet.”
Båtliv 2016-02-16
Vi gratulerar till de fina utmärkelserna!
Månadens erbjudande!

Februari månads erbjudande blev en succé, därför förlänger vi detta att gälla även under Allt för Sjön!
Moderna, formstabila segel behöver matchas med stumma fall för att komma till sin rätt. Månadens erbjudande är färdiga fall för den kräsna seglaren. V-Force Halyard är extremt stumma fall, jämförbara med wire. Kärna i 100% höghållfast Vectran®. Arbetstöjning <0,8%. Försumbar initialtöjning. Inget ”creep”. Bevisat bästa grepp i avlastare. Slitstarkt hölje i HT-polyester. Tillverkas i LIROS V-Force. Splitsarna är professionellt hantverk med 12cm öga klätt med Dyneema® Protect. Önskad hake eller schackel loopas enkelt i ögat. Taglat pilotöga i andra ändan för enkel och snabb montering. 8mmX30m, 10mmX40m, 12mmX45m. Färg: Silver/röd, Silver/blå. Kontakta oss så hjälper vi dig med rätt fall till just din båt!
Rekord för X-Drive!
Merparten av de segel vi idag levererar är X-Drive. Våra nöjda kunder och antalet levererade segel talar för sig själva. Vi tillverkar seglen efter dina behov och önskemål och produktionen på vårt loft i Göteborg går på högvarv. Här produceras varje vecka segel som skräddarsys för varje kunds önskemål. X-Drive är mångsidigt, oavsett om du är cruisingseglare eller kappseglare finns det ett alternativ för dig. Kontakta oss för mer information och offert!

Dags att beställa segel inför säsongen! Välkommen till oss, vi har både kunskapen, personalen och produktionskapaciteten, dessutom på hemmaplan så du slipper tidsödande och miljöbelastande transporter. Kontakta oss på telefon eller e-post. Välkommen!
 

Vill du inte längre ha vårat nyhetsbrev?
> Avregistrera mig
Om UK Syversen  •  Team UK Syversen  •  Blogg
UKSyversen Stockholm
UK Syversen, Fräsarvägen 7b
142 50 Skogås
Tfn: 08-641 00 75, Fax: 08-641 78 30
Göteborg
UK Syversen, Kryptongatan 5B
Box 189, 431 23 Mölndal
Tfn: 031-746 60 60, Fax: 031-273 710
© 2016 UK Syversen, Inc. All rights reserved.