Copy
UKSyversen
Nyhetsbrev augusti 2013
Hej!
Den svenska sommaren har äntligen visat sig från sin bästa sida. Årets sommarlov och semestrar ligger bakom oss och nu är vi tillbaka i de ordinarie rutinerna. Framför oss finns fortfarande många helgers segling, en hel del kappseglingar och mycket båtliv. Nu laddar vi på UK Syversen upp för eftersäsongen, de flytande båtmässorna och vår produktionssäsong där vi hoppas få tillverka just dina segel! Välkommen att kontakta oss!
Besök oss under Öppna Varv i Ellös
Öppna Varv 23-25 augusti är västkustens största flytande båtmässa och en av årets mest uppskattade båtmässor där du kan se över 120 nya båtar och de senaste tillbehören från över 85 företag. Självklart finns UK Syversen också på plats. Du hittar oss i utställningsområdet vid Hallberg-Rassy i Ellös. Välkommen att besöka oss i vår monter! Passa på att ta del av våra nyheter – vi lanserar nu X-Drive!
Öppettider: fredag-söndag kl 10-18. Fri entré och gratis parkering.
Besök oss under
Allt på Sjön i Gustavsberg
Den 30 augusti till 1 september finns vi också på Allt på Sjön i Gustavsberg, Sveriges största flytande båtmässa. Här visas 230 båtar och tillbehör från mer än 80 företag. Här kan du se båtarna i sitt rätta element och prata segel med oss. Hjärtligt välkomna till vår monter! Passa på att ta del av våra nyheter – vi lanserar nu X-Drive! Öppettider: fredag-söndag kl 10-18. Fri entré och gratis parkering. Välkomna till Gustavsbergs hamn!

Vi lanserar höstens stora nyhet - X-Drive

UK X-Drive är ett nytt svensktillverkat stringsegel för Cruising och Racing. X-Drive är en vidareutveckling av UK-Sails välkända Tape-Drive-segel som är den mest hållbara "string"segelkonstruktionen på marknaden idag.
Våra X-Drive segel har en mer finfördelad fiberlayout och delvis nyutvecklade materialkombinationer. De kraftbärande fibrerna fördelas jämt och effektivt över hela seglet utan några avbrott eller skarvar. Resultatet är ett smidigare och slätare segel helt utan belastade sömmar eller skarvar som kan förändra seglets form.
X-Drive tillverkas vid vårt moderna loft i Göteborg.
X-Drive finns som standard i följande kombinationer:
X-Drive Silver: S-glasfiber med en sida vit taft.
X-Drive Carbon: Kolfiber med en sida vit eller grå taft.
Finns även med två sidor taft eller helt utan. 

> Team UK Syversen
Du följer väl Team UK? Du hittar rykande färska nyheter på Teamets Facebooksida.

Lysekil Women's Match 2013

UK Syversen är stolta sponsorer till Lysekil Women's Match. LWM ingår i världens största seglingsserie för damer och i år gick finalen i Lysekil. Vinnare av LWM 2013 blev Camilla Urikkeholm. Läs mer på
Lysekil Women's Match!


 

UK Sailmakers nyhetssida
Följ de senaste internationella nyheterna på UK Sailmakers officiella hemsida!

 
Fick du en reva i seglet under sommaren? Är det dags att reparera eller kanske köpa nytt? Kontakta oss, vi löser dina segelrelaterade problem!
Vill du inte längre ha vårat nyhetsbrev?
> Avregistrera mig
Om UK Syversen  •  Team UK Syversen  •  Blogg
UKSyversen Stockholm
UK Syversen, Fräsarvägen 7b
142 50 Skogås
Tfn: 08-641 00 75, Fax: 08-641 78 30
Göteborg
UK Syversen, Flöjelbergsgatan 3A
431 35 Mölndal
Tfn: 031-746 60 60, Fax: 031-273 710
© 2013 UK Syversen, Inc. All rights reserved.