Copy
UK Syversen julbrev - 2015

Från oss alla - till er alla: En riktigt God Jul!

Nytt år, nya möjligheter!

Mitt i julstöket kommer en enkel julhälsning från din segelmakare. 2015 lider mot sitt slut och med detta nyhetsbrev vill vi tacka för året som gått och samtidigt önska god jul. Inom kort tar vi klivet in i 2016, ett nytt år och en ny båtsäsong. När alla klappar är öppnade och julgranen dansats ut är det dags att blicka fram mot båtmässor och nya spännande projekt.
Men innan dess gäller det att hålla ögonen öppna för vårt nästa utskick som dyker upp inom kort, späckat med fantastiska erbjudanden! 


 

Vill du veta mer om vad som händer hos UK Syversen? Följ oss på Facebook! Kanske får du till och med chansen att se ditt eget segel under produktion. 
 

Visste du att vi producerar våra segel i Sverige, på loftet i Göteborg? Har du möjlighet så kom gärna in och besök oss och se vår moderna produktionsanläggning! Välkommen!
 

Jultider på våra loft

Vi segelmakare tar en paus för att fira jul och nyår och ladda upp inför det kommande året.
Våra loft i Göteborg (Mölndal) och Stockholm (Länna) har stängt 23/12 till 3/1. Från och med måndag 4/1 kör vi för fullt igen!
PS. Du kommer väl ihåg att loftet i Göteborg flyttat till ny adress? Vi finns nu på Kryptongatan 5B i Åbro industriområde i Mölndal. Välkommen dit! DS


Du vet väl att vi gärna anordnar föredrag om segel och trim för din båtklubb eller segelsällskap? Kontakta oss här!
 

Tack!

Tack för året som gått! 2015 har, trots vissa motgångar med vädret, bjudit på mycket segling för de flesta av våra kunder. Det gläder oss mycket att så många av er väljer att förnya, uppdatera och underhålla sin segelgarderob hos oss. Som segelmakare får vi vara med och dela er glädje och entusiasm. Vi tar uppdraget på allvar att hjälpa till att uppfylla era drömmar och förväntningar på båtlivet och seglingen. Vi vill tacka alla våra kunder för förtroendet att få leverera era segel och önskar er alla en riktigt god jul.


År du nyfiken på vad som händer bakom "kulisserna"? Vill du få en uppfattning om hur ditt segel produceras och kanske vara först att ta del av nyheterna? Följ oss på Facebook!

Fortsatt Succé för X-Drive
Alla nöjda kunder och det stora antalet levererade segel talar för sig själva!
X-Drive-tekniken ger mycket hållbara segel med hög prestanda och extrem formlivslängd. X-Drive är mångsidigt, det vänder sig till alla typer av seglare som ställer krav på seglens prestanda. Oavsett om du är cruisingseglare eller kappseglare finns det ett alternativ för dig. Vi tillverkar seglen efter dina behov och önskemål, i kolfiber eller S-glas, otaftade, med taft på ena sidan eller dubbeltaftade – möjligheterna är stora! Vill du veta mer om X-Drive och få en offert? Kontakta oss!

Test av nya Arcona 465 Carbon

Klicka här för att se filmen när Hamnen.se testar nya Arcona 465 Carbon.

Det här är vi stolta över!

Visste du att våra segel produceras i Sverige? Vår policy är att segel till svenska kunder ska designas efter svenska förhållanden och båtar samt produceras av kvalificerad personal i Sverige under schyssta arbetsförhållanden. Med svenskt kollektivavtal där arbetsgivaravgifter och skatter är betalda till förmån för den svenska välfärden. För oss är det viktigt att inte belasta miljön i onödan med långväga transporter. Vi arbetar för att samla, behålla och utveckla yrkeskunskapen som segelmakare i Sverige. Det är tryggt att köpa segel av oss!

Dags att beställa segel inför säsongen! Välkommen till oss, vi har både kunskapen, personalen och produktionskapaciteten, dessutom på hemmaplan så du slipper tidsödande och miljöbelastande transporter. Kontakta oss på telefon eller e-post.
 

Vill du inte längre ha vårat nyhetsbrev?
> Avregistrera mig
Om UK Syversen  •  Team UK Syversen  •  Blogg
UKSyversen Stockholm
UK Syversen, Fräsarvägen 7b
142 50 Skogås
Tfn: 08-641 00 75, Fax: 08-641 78 30
Göteborg
UK Syversen, Kryptongatan 5B
Box 189, 431 23 Mölndal
Tfn: 031-746 60 60, Fax: 031-273 710
© 2015 UK Syversen, Inc. All rights reserved.