Copy
UKSyversen
Nyhetsbrev nr 2 - 2014

Nu stundar nya tider!

En tidig och varm vår har satt igång årets säsong på allvar. Våra vinterbleka ansikten vänds mot vårsolen och vi längtar ut på vattnet. Det drar ihop sig till de första kappseglingarna och härliga seglingar längs kuster och i skärgårdar som pryds av späd grönska och ett intensivt fågelliv. Men kanske glömde du att reparera den där förargliga revan i höstas? Eller att beställa något nytt? Lugn, vi hjälper dig!


 

Ny säsong och nya segel?

Missa inte chansen att beställa nya segel för säsongen! På vårt loft i Göteborg går produktionen för högvarv. Tack vare våra skickliga och hängivna segelmakares arbete under vintern kan vi fortfarande leverera segel i god tid före semestern. Kontakta Anders Nordström på loftet i Göteborg eller Mikael Olesen på loftet i Stockholm, alternativt skicka ett mail på info@uksyversen.com för rådgivning och offert. Vi hjälper dig till den seglingsupplevelse du drömmer om!


 

MOB Rescue Line - ett hjälpmedel för att rädda liv till sjöss!

Med MOB Rescue Line behöver du bara ett hjälpmedel för att snabbt nå, säkra och hjälpa en person ur vattnet. En enkel, bra och prisvärd säkerhetsprodukt som borde finnas ombord på alla båtar.
Passa på att beställa till vårt kampanjpris 750:-. Beställ på info@uksyversen.com

 

TEAM UK Syversen

Nu är Team UK Syversen äntligen med på Instagram! Gå in och följ oss så får ni vara med på hela vår resa denna säsong och allt därefter. Sök på "teamuksyversen" så finns vi där! 

 

Fortsatt succé för X-Drive!

Vi har i dagarna producerat vårt 150:e X-Drivesegel på loftet i Göteborg och efterfrågan och intresset ökar hela tiden. X-Drive går att variera och anpassa så att den passar i stort sett alla typer av seglare. X-Drive kan vara racingseglarens val – mycket starkt, formstabilt, slätt och extremt lätt. Men det kan också vara långseglarens val – med taft på båda sidor för slitstyrkan och genomgående lattor. Fortfarande mycket starkt, formstabilt, slätt och lättare än de flesta andra segel. Spannet däremellan är stort!
Det är dina önskemål och behov som styr hur vi utformar just ditt X-Drivesegel! Kontakta oss för offert!

 
Tamppinnen – din förlängda arm.

Efter försäljningssuccén på Allt För Sjön, så finns den nu också att få tag på hos oss på segelmakeriet, för dig som vill förlänga din arm i år. Se hur den fungerar på http://youtu.be/d-fAwUNzzKI. Priset är 790 kr (Ord pris 890 kr). Om du vill ha den skickad till dig tillkommer 60 kr i frakt.


 

Tips från Segelmakar’n

Dags att rigga båten för säsongen! Ett enkelt tips för problemfri segling är att smörja lagren i rullgenuasystemets trumma och svirvel. Följ instruktionerna för de olika fabrikaten av system. Saknar du instruktioner finns dessa att ladda ner på respektive tillverkares hemsida. Lycka till och god segling!
 

Besök oss på våra loft, på Facebook eller på vår hemsida. Du kan också nå oss på telefon eller via e-post
Välkomna till oss! Vi hjälper dig med stort och smått som är relaterat till segel och segling!


 
Vill du inte längre ha vårat nyhetsbrev?
> Avregistrera mig
Om UK Syversen  •  Team UK Syversen  •  Blogg
UKSyversen Stockholm
UK Syversen, Fräsarvägen 7b
142 50 Skogås
Tfn: 08-641 00 75, Fax: 08-641 78 30
Göteborg
UK Syversen, Flöjelbergsgatan 3A
431 35 Mölndal
Tfn: 031-746 60 60, Fax: 031-273 710
© 2014 UK Syversen, Inc. All rights reserved.