Copy
Nieuwsbrief Jos Bregman - Nature Access
beste mensen,

graag nodig ik U uit voor mijn " Nature Access Expositie & Performances", in het mooie en ruime Huygens'dok, zondag 20 oktober, 14.00 uur,  Helmholtzstraat 61-1B (boven de Albert Hein), te Amsterdam.

Ik ben de komende maanden te gast bij het Huygens'dok café-restaurant. "Denk groot, denk ruim, denk licht. Het Huygens'dok café-restaurant wil dé ontmoetingsplek zijn van de buurt in een adembenemend decor." Een prachtige en passende plek om mijn kunst te tonen: u kunt een 'explosie aan Hollands hout' verwachten.  En de plek om mijn Performances vorm te geven: in de wijk, met mensen, met nieuwe buren als het ware. Na de opening gaat mijn kunst door: op de vrijdagen wil ik een parttime-buurmanschap inhoud geven. Tijdens de opening zal ik daarvoor  het Vrijdag Buren Programma presenteren. De kok van Huygens'dok presenteert dan tevens een Vrijdag Buren Menu.
Ik voel mij ook parttime-buurman tijdens mijn Nature Access Events op de Thracische laagvlagte en in de Bulgaarse Balkan. Mijn parttime-buren aldaar inspireerden mij  tot Food Art. Ik ben dan ook heel trots samen met Vladimir Nicholtchovski  'The Foods of the Gods of Thrace' te kunnen presenteren, gebaseerd op honing, wijn en olijfolie. Voedsel met smaak, met geschiedenis, met een verhaal. Van onze Europese buur met de oudste archeologische opgravingen van Europa zult u meer bijdragen op de expositie tegenkomen: onder meer een brons van Petr Minov, en een icoon van fijnhoutnijder Stanimir Manoilov.

Ik hoop U tijdens de opening te mogen verwelkomen. De expositie is verder tot en met de Kerst te bezichtigen en de openingstijden zijn gelijk aan die van het restaurant, en dat is bijna altijd. Zoals gezegd, op de vrijdagen na de opening ben ik in de wijk bezig. Als u even belt, kan ik u op deze vrijdagen persoonlijk ontvangen: 06 55755014.
Voor bedrijven is er een speciale VrijMiBo, vrijdag 18 oktober, 18.00 uur. Met onder meer SpeedMeet Networking en een one-minute-pitch Nature Access Incentive Programmes van ondergetekende. Bel me gerust voor meer b2b-mogelijkheden.

Ik ben benieuwd waartoe mijn parttime-buren in Watergraafsmeer mij de komende maanden gaan inspireren. En hoeveel Bulgaren er inmiddels in 'Oost' rondlopen. Ik ben voor een Europa van buren. Mijn buren geven me zicht op mijn eigen Natuur.

De laatste ontwikkelingen en mijn wijkperformances de komende maanden zult u terug kunnen vinden op de bijbehorende Facebook Event Pagina.

Met vriendelijke groet,

Jos Bregman
www.natureaccess.nl
jos@natureaccess.nl
0031655755014
facebook: jos.bregman
Flyer Huygens'dok.
Flyertekst:

Vanaf zondag 20 oktober bouwt kunstenaar Jos Bregman Huygens'dok om tot een tijdelijke Nature Access Service Provider onder het motto: iedereen heeft recht op snel en makkelijk toegang tot de natuur. Laat U naast de geur van hout uit vele objecten en installaties verrassen door verhalen over 'de oude boom' van Frankendael en door de smaak van Goudgele Bulgaarse Bergweide Honing die op uw tong uiteenvalt. Of proef een robijnrode wijn recht uit de natuur, gemaakt volgens 3000 jaar oude natuurwetten, een wijn zoals de Thraciërs haar uitvonden. 
In een reekst van Vrijdag Buurman Events toont Bregman in Huygens'dok de kunst van het Hollands Tree Samplen, maar ook de kracht van Ademhalen en goed ‘naoberschap’. Ieder verhaal van Bregman, ieder Object en Event geeft u tot slot ook Wireless Access tot de natuur en voor u het weet staat u zich te verbazen over twee grassprietjes in het trottoir.

De ziel van de LInde van Frieswijck
Copyright © 2013 Nature Access International, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp