Copy
                                                                      
View this email in your browser
 
Geachte heer/mevrouw <<First Name>> <<Last Name>>,
Multi-mapping, hoe werkt het?

In MyRoute-app Web hebben we voor u meerdere kaarten geïmplementeerd. Wij maken een onderscheid in ‘overlay’ kaarten en ‘calculatie’ kaarten. Overlay kaarten laten alleen de kaart zien, de routecalculatie is van de ‘onderliggende’ kaart. Vanzelfsprekend hebben ‘calculatie’ kaarten wél de mogelijkheid om routes te berekenen, hier een overzicht:
 1. Google Maps: routecalculatie, gratis voor alle gebruikers, meest gedetailleerde kaart.
 2. TomTom kaart: routecalculatie, voor Gold gebruikers, route in de TomTom kaart van MyRoute-app Web is één op één hetzelfde als de route in je TomTom.
 3. Here: routecalculatie, voor Gold gebruikers, route in de Here kaart van MyRoute-app Web is één op één hetzelfde als de route in je Garmin.
 4. Google Maps terrein: overlay kaart, gratis voor alle gebruikers, laat het terrein zien.
 5. Satelliet: overlay kaart, gratis voor alle gebruikers, laat satelliet beelden zien.
 6. OpenStreetMap: overlay kaart, gratis voor alle gebruikers, handige kaart, toont veel informatie, bijvoorbeeld tankstations, hotels en parkeerplaatsen.
 7. MapQuest: overlay kaart, gratis voor alle gebruikers, geeft goed overzicht, toont onder andere parkeerplaatsen en huisnummers.
Alle MyRoute-app gebruikers kunnen routes maken met Google Maps, de meest gedetailleerde kaart die er is. Maar er zijn twee belangrijke punten waar je op moet letten als je routes maakt in de Google Maps kaart:
 1. Google Maps heeft zijn eigen routecalculatie, en die wijkt soms af van de routecalculatie in je GPS.
 2. Google Maps is zo gedetailleerd dat je routepunten kan plaatsen op wegen die je GPS niet kent.
Tip voor Google Maps is om genoeg routepunten (± 50 per 100 km) te plaatsen zodat je GPS wordt gedwongen de route te rijden die je hebt gepland. Indien je GPS gpx routetracks ondersteunt, dan heeft dat de voorkeur. Een andere tip is om geen routepunten te plaatsen op de allerkleinste wegen. Vaak hebben deze weggetjes geen naam en staat er ‘unnamed road’, vermijd bij voorkeur deze wegen.

De drie kaarten met routecalculatie voor Gold gebruikers hebben (elk eigen) specifieke ‘Toolkit’ functionaliteiten. Dus als je switcht van kaart, dan verandert ook de ‘Toolkit’. Het unieke van MyRoute-app Web is dat je de verschillende functies per kaart kan combineren. Met andere woorden; je kunt als Garmin gebruiker de ‘Kronkelige route’ van de TomTom kaart gebruiken en exporteren naar je Garmin! Zie daarvoor de video hieronder, veel plezier!
Create routes in multiple maps!
Videoclip

Klik op de videoclip hierboven voor een uitleg met beeld. Alleen in het Nederlands, sorry, maar mijn Engels, Duits en Frans willen jullie niet horen.
Prijzen
 • MyRoute-app Basic: gratis
 • MyRoute-app Gold één jaar: €49,-
 • MyRoute-app Gold met doorlopende machtiging: €24,50 per jaar
 • MyRoute-app Gold Lifetime: €99,- (éénmalig!)
Upgraden van Basic naar Gold:
 1. Als je niet bent ingelogd, log dan hier in;
 2. Klik op de knop "Upgrade" bovenaan bij het hoofdmenu;
 3. Selecteer het Gold abonnement naar keuze;
 4. Ga verder met de aankoop en geniet van MyRoute-app Gold!
Upgraden van Gold naar Gold Lifetime:
 1. Als je niet bent ingelogd, log dan hier in;
 2. Klik rechtsboven op je naam en vervolgens op "Mijn Account"
 3. Klik onder 'Status' op 'Upgrade;
 4. Lifetime is automatisch als abonnement geselecteerd en de korting van €24,50 is direct toegepast. (De doorlopende machtiging van €24,50 wordt na de aankoop automatisch stopgezet);
 5. Ga verder met de aankoop en geniet van MyRoute-app Gold Lifetime!
Info

De TomTom en Here kaart is exclusief voor Gold gebruikers. Dat kan helaas niet anders, wij moeten voor ieder routepunt dat wordt geplaatst betalen. Hou onze nieuwsbrief en forum in de gaten! We zijn bezig om nieuwe ‘Toolkit’ functies te ontwikkelen voor de Here (Garmin) kaart. De Michelin kaart is ook bijna klaar voor implementatie. Nog meer interessante en handige functies voor jou! Als je de ontwikkeling wilt steunen, wordt dan Gold member, alvast bedankt!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Google Plus
Google Plus
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2016 MyRouteApp B.V., All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences