Copy
Sean McConnell
Vorig jaar verscheen met Secondhand Smoke alweer de 13e (!) plaat van de pas 34-jarige singer/songwriter SEAN MCCONNELL, uit Amerika. Hij nam het album in twee maanden op in z’n eigen studio en het resultaat is een intiem inkijkje in z’n leven en creativiteit. Creatief is hij ook voor andere artiesten. Zo schreef McConnell liedjes voor Meat Loaf, Tim McCraw, Plain White T’s en Buddy Miller. Ook werd zijn werk gebruikt in de hitserie Nashville. 

Onlangs was Sean McConnell te gast bij 2 Meter Sessies in Hilversum en die opname is nu te bekijken op ons Youtube-kanaal.

Op 15 februari speelt Sean McConnell in Paradiso-Noord, Amsterdam
The Slow Show - Streaming
Op 13 oktober 2019 ontvingen we de uit Manchester afkomstige band THE SLOW SHOW voor een gloednieuwe 2 Meter Sessie. Locatie was Studio 7 van het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Die gehele sessie (25 minuten!) kun je op ons Youtube-kanaal bekijken en sinds vandaag ook beluisteren op je favoriete audio streaming platform, zoals Spotify en Deezer. Klik hier om de EP te luisteren.
Op vrijdagavond 24 januari 2020 ontvangt Jan Douwe Kroeske in studio 7 van het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum de Belgische band PORTLAND bij 2 Meter Sessies Live voor een Q&A en intiem optreden. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

In België gaat het al hard met Portland; zo waren ze in 2018 één van de drie winnaars van de bandcompetitie De Nieuwe Lichting van Studio Brussel én speelden ze al op grote festivals als Rock Werchter en Pukkelpop. Onlangs kwam daar de nominatie voor een MIA, dé muziekprijs van België, bij. In oktober verscheen met Your Colours Will Stain een prima plaat, met ijzersterke singles zoals ‘Killer’s Mind’.

Tijdschema
20.00 - 20.30u: Q&A Portland door Jan Douwe Kroeske
20.30 - 21.15u: Optreden van Portland

Locatie
Studio 7 van het Muziekcentrum van de Omroep
Heuvellaan 33
1217 JL in HILVERSUM
Benieuwd naar welke nieuwe muziek wij op het 2 Meter Sessies kantoor luisteren? Abonneer je dan op onze regelmatig bijgewerkte Spotify playlist. Nu met nieuw werk van (held) Andy Shauf, prachtband Other Lives (terug na 5 jaar stilte), Belgische belofte Tin Fingers en de inspirerende Ierse songwriter David Keenan (bijzonder fascinerende album uit).

Luisteren en abonneren doe je hier

(*) Of kopieer en plak de volgende code in het zoekvenster van je Spotify programma, gevolgd door <enter>: spotify:playlist:5tjOjECAz6kacf9FU2TUPW
Op 22 november 1999 was de Amerikaanse band FOO FIGHTERS te gast bij 2 Meter Sessies in de Wisseloord studio's in Hilversum. Die uitzending, met vier liedjes en interview met Dave Grohl, kun je nu in z'n geheel (25 minuten) bekijken op ons Youtube-kanaal.
Al meer dan 13 uur (!) aan officiële 2 Meter Sessies tracks vind je inmiddels in onze Spotify playlist. 

Luisteren en abonneren doe je hier (*).

(*) Of kopieer en plak de volgende code in het zoekvenster van je Spotify programma, gevolgd door <enter>: spotify:playlist:07nOSuzdKRUb2e3sxrqSdQ
Volg 2 Meter Sessies op:
Twitter
Facebook
YouTube
Instagram
Spotify
Copyright © 2020 2 Meter Sessies / Double 2 Mediaproducties, All rights reserved.