Copy
Eind vorig jaar hadden we een bijzonder weerzien met de Ierse muzikanten Liam Ó Maonlaí & Peter O’Toole. Meer dan 25 jaar geleden waren ze ook te gast bij 2 Meter Sessies, met hun populaire band Hothouse Flowers

Hothouse Flowers kreeg midden jaren 80 een grote push door U2-zanger Bono, die de band zag op televisie en prompt tekende op z'n Mother Records label. Het grote succes kwam al in 1988, met het nummer 'Don't Go' en de plaat People, die op nummer 1 in de hitlijsten kwam en het meest succesvolle debuutalbum in de Ierse geschiedenis werd.

In deze nieuwe sessie, opgenomen in Amsterdam, speelden Liam  & Peter het bekende Hothouse Flowers liedje Forgiven, hun even vermaarde als hartstochtelijke cover I Can See Clearly Now én met Three Sisters een prachtig nieuw liedje. Ook sprak Jan Douwe met ze over de sessie die ze in1993 opnamen en over de Ierse muziekscene van toen en nu. Deze hele uitzending (30 minuten) kun je nu bekijken op ons Youtube-kanaal.
J.J. Cale - 2 Meter Session
Nu te streamen in Spotify, Deezer, Tidal, etc: de 2 Meter Sessie van J.J. CALE, met oa After Midnight, Travellin' Light en Ride Me High. Klik hier voor de link naar je favoriete streamingplatform

Spotify-gebruikers kunnen zich ook abonneren op deze playlist met álle te streamen 2 Meter Sessies opnames (bijna 20 uur inmiddels).
Nieuwe uploads deze week:

Corey Taylor

Met de zanger van Slipknot en Stone Sour filmden we in 2003 een sessie. Locatie: een lege 013 in Tilburg. Daar speelde Taylor, met een strijkorkestje, het prachtige liedje en Stone Sour hit 'Bother'. Nu te bekijken op ons Youtube-kanaal.

OCEAN COLOUR SCENE
De Britpopband uit Birmingham was in 1999 te gast bij ons voor een akoestische sessie. Op de setlist oa het kritische 'Profit in Peace' - nu te bekijken op ons Youtube-kanaal.

Nooit een upload missen? Abonneer je dan op ons Youtube-kanaal.
De op 10 februari geplande 2 Meter Sessie met Groep Fosko kan helaas niet doorgaan. Bob Fosko (Geert Timmers) is deze week begonnen aan een nieuwe behandeling voor slokdarmkanker en is niet op tijd fit om optimaal te kunnen presteren. Bob en band vinden het uiteraard heel jammer deze beslissing te moeten nemen, maar op dit moment is er geen keuze.

Ticketkopers hebben reeds een e-mail gekregen met hierin de mededeling dat hun geld wordt teruggestord.
Volg 2 Meter Sessies op:
Twitter
Facebook
YouTube
Instagram
Spotify
Copyright © 2020 2 Meter Sessies / Double 2 Mediaproducties, All rights reserved.