Copy
Op zaterdagavond 28  maart 2020 ontvangt Jan Douwe Kroeske in studio 2 van het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum de veelbelovende Belgische acts TIN FINGERS en MOONEYE voor een Q&A en intiem live optreden. Tickets zijn hier verkrijgbaar.
Bekijk de promo met Jan Douwe Kroeske:
Debuutalbum Almost Never No Love van TIN FINGERS moet nog uitkomen, maar met de EP No Hero uit 2017 en de onlangs uitgebrachte singles zoals ‘Glow’ en ‘Fomo For Kids’ heeft de Antwerpse band al lang laten horen dat ze met hun dromerige popliedjes een even heerlijke als veelbelovende sound hebben. De Belgische krant De Morgen omschreef het al eens als “Tropische Pop”, aangevuld met referenties naar bands als Yeasayer en Grizzly Bear. Tel daar de explosieve live-shows bij op en je weet dat je Tin Fingers niet mag missen.

MOONEYE is de Belgische songwriter Michiel Libberecht en hij blinkt uit in liedjes die al eens door muziekmagazine OOR omschreven werden als “ronduit meesterlijk” en van “uitzonderlijke klasse”. In thuisland België was zijn talent al bevestigd met zijn uitverkiezing tot winnaar van de Studio Brussel bandwedstrijd De Nieuwe Lichting in 2019. Daarvoor was met Thinking About Leaving al een prachtige EP verschenen, vol met akoestische gitaarliedjes, gedragen door de heerlijk melancholische stem van Michiel.

Dit belooft dus weer een bijzondere live-avond te worden met twee veelbelovende acts! Leuk als je erbij bent!

Zaterdag 28 maart 2020 – Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum
20:30 – 20:50: Q&A door Jan Douwe Kroeske met MOONEYE
20:50 – 21:15: Live optreden MOONEYE
21:20 – 21:40: Q&A door Jan Douwe Kroeske met TIN FINGERS
21:45 – 22:15: Live optreden TIN FINGERS

Tickets: klik hier

• Luister naar TIn Fingers op Spotify: https://spoti.fi/38DiNJI
• Luister naar Mooneye op Spotify: https://spoti.fi/39Hf1Py
• Luister naar 2 Meter Sessies op Spotify: https://spoti.fi/38Ds4kY
Volg 2 Meter Sessies op:
Twitter
Facebook
YouTube
Instagram
Spotify
Copyright © 2020 2 Meter Sessies / Double 2 Mediaproducties, All rights reserved.