Copy
Op maandagavond 10 februari 2020 ontvangt Jan Douwe Kroeske in studio 2 van het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum de Groep Fosko bij 2 Meter Sessies Live voor een Q&A en intiem optreden. Leuk als jij hierbij bent!
KLIK HIER VOOR TICKETS
Bob Fosko en 2 Meter Sessies, die combinatie was er 24 jaar geleden al, toen een chaotische, lachwekkende, maar bovenal geweldige sessie met De Raggende Manne werd gefilmd voor televisie. Nog altijd wordt de video van klassieker ‘Poep In Je Hoofd’ veelvuldig bekeken en gedeeld op het internet.
 
10 februari 2020 gaat Jan Douwe met Bob Fosko terugkijken op die memorabele sessie en verder praten over muziek, teksten, humor, muzikale invloeden en meer. Dat doen ze voorafgaande aan het live optreden van de Groep Fosko, een bijzonder gezelschap dat in 2020 met een gloednieuwe plaat komt: Van Iets Maken Word Je Blij.
 
OVER DE GROEP FOSKO
Het begon voor de Groep Fosko in 2005. Op uitnodiging van Bob Fosko en Vera Jong kwamen ze bij elkaar in Chevadot, midden Frankrijk. Eigenlijk nadat gitarist Wouter Planteijdt een jaar daarvoor opperde dat je ‘in deze schuur een mooi plaatje kan opnemen’. Dat gebeurde in die warme zomer. Een groep die anders nooit de agenda kon leegvegen, kwam 4 dagen lang de creatieve zakken leegkloppen in de boerderij. Een CD vol Nederlandstalige juweeltjes was de opbrengst, Omgekomen in Overschot getiteld. Een tour langs theaters en clubs en een twee album volgden, en nu komt er dan eindelijk een derde:  Van Iets Maken Word Je Blij.
 
Dat wordt dus een heel bijzondere avond in studio 2. Leuk als je erbij bent! We hebben plek voor maximaal 75 muziekliefhebbers, tickets zijn hier verkrijgbaar
 
Samenstelling De Groep Fosko
 Toetsen: Dionys Breukers
 Hammond: Nico Brandsen 
 Gitaar: Wouter Planteijdt
 Bas: Thijs Vermeulen
 Percussie: Rudi de Graaff
 Drums: Martijn Bosman
 Stem: Bob Fosko
 Gast: Ella Wonder
 
Tijdschema
20.00 - 20.30u: Vraaggesprek met Bob Fosko door Jan Douwe
20.30 - 21.15u: Optreden van de Groep Fosko

Locatie
Studio 2 van het Muziekcentrum van de Omroep
Heuvellaan 33, 1217 JL, HILVERSUM
De eerste 2 Meter Sessies Live show van 2020 is met de populaire Belgische band Portland. Bekijk hier de aankondiging door Jan Douwe Kroeske. Voor meer informatie + tickets klik je hier.
Volg 2 Meter Sessies op:
Twitter
Facebook
YouTube
Instagram
Spotify
Copyright © 2019 2 Meter Sessies / Double 2 Mediaproducties, All rights reserved.