Copy
Kunstbericht informeert u over A-quadraat galerie & beeldentuin

 

Flair…

Vorden 8 oktober 2021

Zondag 10 oktober a.s bent u van harte uitgenodigd om de twee exposerende kunstenaars: Eva de Visser, schilder en Riet Bakker, keramist te begroeten.  Verrast wordt u door het uit - zonderlijke knappe werk, wat beide kunstenaars met flair laten zien.
 
Vanaf 14.30 u ontvangen wij u in de tweede expositieruimte waar u, door onze vaste pianiste,  met een fijn stuk muziek wordt onthaald. En bij mooi herfstweer wacht u ook de beeldentuin ( laatste dag ) Rond 15.30 uur heffen wij het glas met u.

Eva de Visser   

Dame met een handschoen
 
Eva de Visser zegt over haar werk het volgende: “ Mijn werk sluit aan op de traditie van de klassieke schilderkunst. Maar de vrijheid waarmee de inspiratiebronnen worden aangesproken is hedendaags. Ik wil niet de schilderkunst van vroeger herhalen, maar wel de schilderkunst van vroeger gebruiken
 

Riet Bakker


Vreemde bloem
 
Het keramiek van Riet Bakker bestaat uit organisch abstract werk van steengoed / klei, met een strakke vormgeving en veel oog voor detail. Haar werk is geinspireerd op het architecturale aspect van vormen uit de natuur en de dynamiek van groei en beweging van micro-organismen.
 

Beeldentuin

   
Margot Homan, Origin of the question

Wij heten u graag van harte welkom.
 
Ad en Ad Borest
 
Website
E-mail
Copyright © 2021 A-quadraat galerie & beeldentuin, All rights reserved.


Uw account aanpassen?
U kunt update of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp