Copy
Kunstbericht informeert u over A-quadraat galerie & beeldentuin

 

 

new infinity

Galerie
 
Zondag 11 juli j.l. startte de expositie “New infinity” met de kunstenaars: Joost Doornik, schilder, Titus Meeuws, schilder en de beeldhouwer Frank Boogaard.

Zondag 8 augustus a.s. is Joost Doornik van 14.30 – 16.00 uur in de galerie aanwezig. Joost laat zien wat plein air schilderen is. Wilt u aanwezig zijn dan graag aanmelden via de mail: info@galerie-a-quadraat.nl

Infinity staat voor oneindigheid. Frank Boogaard geeft ër met zijn nieuwe sculpturen invulling aan. Zijn werk is geïnspireerd vanuit beweging. Het modelleren met was geeft hem de maximale vrijheid om vorm, uitstraling, afwerking en kleur te laten samenvloeien tot dat wat er in zijn binnenwereld leeft. Het moment bestaat maar één keer, zo ook zijn beelden.  De ontwikkeling,  het proces is voor Frank belangrijker dan beelden in oplagen te produceren.

 
 
Frank Boogaard 

Binnentuin

In de binnentuin is werk te zien van Margot Homan

  Margot Homan
 
Beelden van Margot Homan ademen de sfeer van de klassieke traditie, maar met vernieuwende elementen. Het werk toont weliswaar verwantschap met kunstenaars uit de klassieke oudheid en de Renaissance, maar dit is niet haar uitgangspunt. Margot: ‘Een artistiek idee wordt langzaam kristalhelder: L’Imagine del cuore’ , of wel, Beeld van het Hart. Ideeën die haar beelden dragen zijn nauw verwant met humaniteit en universaliteit. Deze tijdloze begrippen vormen het centrale thema in haar werk. Margot zoekt altijd naar balans; tussen mannelijk en vrouwelijk, strijd en aanvaarding, emotie en berusting. Kenmerkend in haar werk is beweging, en tegelijkertijd ingetogenheid

 
 
Beeldentuin
 
Thomas Junghans
 
 
De expositie in de beeldentuin is te bezoeken tot en met 10 oktober 2021. Vanaf 11 juli a.s. worden rondleidingen door de beeldentuin verzorgd ( bezoek de website voor informatie ).

In de permanente expositieruimte wacht u eventueel een kop koffie en is er tijd en ruimte voor advies en overleg over een mogelijk aankoop.


Wij heten u graag als vanouds van harte welkom
Ad en Ad Borest


 
Website
E-mail
Website
E-mail
Copyright © 2021 A-quadraat galerie & beeldentuin, All rights reserved.


Uw account aanpassen?
U kunt update of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp