Copy
Mysteryland Vrijwilligers update #1 2016
View this email in your browser

MYSTERYLAND: BEN JIJ ERBIJ?

Over iets meer dan een maand gaan we weer knallen op Mysteryland! Wil jij graag mee als vrijwilliger? Bij deze alle info over hoe je je kunt opgeven, zodat jij bent verzekerd van een weekend vol verse latte macchiato's, koude biertjes en mooie feestjes!

WAT WIL JE DOEN DAN?
Koffiedrinker in hart en nieren of gewoon goed met een espressomachine? Laat het ons weten! Ook zoeken we gastvrije en stressbestendige horecatoppers met wat ervaring. Gek van koffie maar geen idee hoe je 'm zet? Wordt mocca master en wij leren het je in een weekend! Natuurlijk zoeken we altijd enkele sterke mannen en vrouwen voor het creatieve kluswerk op het festivalterrein. Enthousiast maar geen idee wat je wil doen? Geef je op als runner!
GOOD TO KNOW
Omdat we graag een vaste bezetting hebben per bar, geven we de voorkeur aan mensen die het hele weekend kunnen komen helpen. Zo hoeven we de bezetting minder vaak te wisselen. Je draait één (bij hoge nood twee) shifts van vijf à zes uur per dag, en wij zorgen voor de maaltijden. Zo zie je genoeg van het festival. En als je je eigen tentje meeneemt, kun je nog op de camping blijven slapen ook. Feest!
MEET THE TEAM
Met trots presenteren wij ons Mysteryland Team! Team Captains voor de koffiebarren zijn Lieke en Jurgen (camping), Hayo (koffiefietsen), Raimon (infopunt) en Rianne (Noet-Noet). Barista Wilco is Chef Kwaliteit en zorgt voor ingewerkt barpersoneel. Anne Nynke is Vrijwilligers Coördinator en Floor is onze productievrouw. Vera en Jasper zijn verantwoordelijk voor de communicatie en Joris voor de productie van de Saloon. Tim is algemeen aanspreekpunt.
DUS WAT NU?
Heb jij je allang opgegeven als vrijwilliger? Held! Nog niet? Boeh! In beide gevallen: stuur Anne Nynke een mail via vrijwilliger@livebuild.org en laat weten op welke dagen je precies aanwezig kunt zijn. Alleen dan kunnen we je inplannen. Vermeld daarnaast je supersonische skills én waarmee je graag wil helpen op Mysteryland. Dan maken wij daar een strakke planning van. 
Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons!
Copyright © 2016 LiveBuild. Alle rechten voorbehouden.

Ons adres is:
Bemuurde Weerd WZ 3
3513 BH Utrecht

Liever minder of geen mails van ons ontvangen?
Je kunt hier je voorkeuren updaten of je uitschrijven voor deze lijst.