Copy
 
STICHTING SPARROW
 
 
 
Nieuwsbrief 1, 2015
 
 
 
 
IMG
 
Medisch Fonds: Aldrin
 
Aldrin is een baby van 10 maanden oud. Zijn ouders komen begin februari met hem naar het kantoor van stichting Sparrow omdat hij de hele tijd moet overgeven en al een langere tijd aan de diarree is. We besluiten met hem naar de kinderarts te gaan waar blijkt dat Aldrin al ernstig uitgedroogd is. Aldrin wordt met spoed opgenomen in het ziekenhuis, waar meer onderzoek wordt gedaan. Daar blijkt hij ook een blaasontsteking te hebben en ontzettend veel wormen.  Lees verder.
 
IMG
IMG
IMG
 
Drie personen één ziekte
 
Remco Pijper van stichting Sparrow gaf deze maand een presentatie over drie personen die allemaal dezelfde ziekte hebben gehad. De eerste persoon was zijn eigen dochter Joanne. Zij was een baby toen zij ziek werd. Ze had hoge koorts en moest vervelend hoesten. Joanne bleek een longontsteking ontwikkeld te hebben en moest twee nachten in het ziekenhuis blijven. Joanne was met de juiste zorg snel de oude en is nu een vrolijke peuter. De longontsteking heeft geen sporen achtergelaten. Hoe anders was dit voor Reynel die dezelfde ziekte kreeg op dezelfde leeftijd.  Lees verder.
 
IMG
 
Het Medisch Fonds van stichting Sparrow is vaak de laatste kans om medische hulp te krijgen
 
Dankzij het Medisch Fonds van stichting Sparrow konden we Aldrin met spoed laten opnemen in het ziekenhuis. Als Sparrow willen we graag snel op situaties zoals bij Aldrin kunnen reageren. Er is vaak geen tijd om apart voor hen fondsen te werven. Gelukkig hebben we samen met vele donateurs al heel veel mensen kunnen helpen (zoals de patiënten hierboven). Wilt u samen met ons medische zorg bereikbaar maken voor mensen die hier geen toegang tot hebben? Overweeg dan een donatie aan ons Medisch Fonds.
 
 
Doneer nu aan het Medisch Fonds!
 
 
IMG
 
Aardappelactie
 
Op 7 februari vond in Niekerk, Oldekerk en Faan de jaarlijkse aardappelactie plaats. Een grote groep vrijwilligers verkocht deur aan deur zakken Irene’s en Bildstar’s aardappelen van 10 kilo. Lees meer.
 
IMG
 
Kerstpakketten
 
Als stichting Sparrow willen we elk jaar een stukje kerstgevoel geven aan onze sponsorstudenten. Het leven in armoede zorgt dat feesten als kerstmis volledig langs je heen kunnen gaan.  Lees meer.
 
 
Steun ons! Uw gift maakt werkelijk verschil.
Vraag ons gerust wat wij met uw gift hebben gedaan.
 
 
Doneer nu!
 
 
 
 
IMG IMG
 
 
www.stichtingsparrow.nl
info@stichtingsparrow.nl
 
 
Je ontvangt dit bericht omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van stichting Sparrow.
Aanmelden  voor de nieuwsbrief | Afmelden  voor de nieuwsbrief | Forward naar een vriend
 
© stichting Sparrow - Alle rechten voorbehouden