Copy
 
STICHTING SPARROW
 
 
 
Nieuwsbrief 2, 2015
 
 
 
 
IMG
IMG
 
Scholingsproject stichting Sparrow
 
In deze nieuwsbrief willen we u meer vertellen over het scholingsproject van stichting Sparrow. Met ons scholings-project steunen we kinderen die zonder deze steun niet naar school kunnen. Als onze gesponsorde gezinnen het geld dat zij in 1 jaar verdienen volledig opzij zetten dan kunnen zij nog niet het lesgeld voor college betalen.
 
IMG
 
We onderhouden intensief contact 
 
Een van de grotere problemen in de Filippijnen is dat kinderen vroegtijdig stoppen met school. Stichting Sparrow probeert dit te voorkomen door intensief contact te onderhouden met studenten en hun ouders. We bezoeken al onze studenten een keer in de twee weken. Op deze manier bouwen we een relatie op en kunnen we eventuele problemen vroegtijdig signaleren en samen met hen aan een oplossing werken.
 
IMG
 
Twee afgestudeerde studenten hebben een baan gevonden!
 
De afgelopen weken kregen we van twee oud studenten het bericht dat zij een baan hebben gevonden! Zowel Claire als Jofel stuurden dit bericht. Jofel is net afgestudeerd en voor haar is het haar eerste baan. Claire is al langer afgestudeerd maar kon na de scheepvaartschool geen baan vinden op een schip. Ze ging tijdelijk in een supermarkt werken. Afgelopen maand kregen we een bericht van haar dat ze haar droombaan heeft gevonden. Ze gaat werken op een veerdienst tussen twee eilanden. We zijn ontzettend trots op Jofel en Claire!
 
IMG
 
Citaat van Jofel:
 
"I just really wanted to say thank you so much for all the goodness you have done to me, for finding someone who can support me, for choosing me to be one of your scholars... from the bottom of my heart, thank you, thank you, thank you, thank you so much for everything!!!!" 
 
IMG
IMG
 
Acht nieuwe studenten?
 
Dit jaar willen we acht nieuwe studenten opnemen in ons scholingsproject. De helft van deze kinderen woont in het kindertehuis waar stichting Sparrow nauw mee samenwerkt. Het kindertehuis kan de hoge kosten voor het hoger beroepsonderwijs niet meer zelf opbrengen. Alle acht kinderen zullen dit jaar niet naar school gaan als wij ze niet sponsoren. We hebben voor ons scholingsproject een extra bedrag van 5000 euro op jaarbasis nodig om hen te helpen.
 
 
IMG
 
Veilig online doneren aan stichting Sparrow
 
 
Helpt u mee?
 
Met uw hulp kunnen we deze acht nieuwe kinderen naar school brengen. Klik op het iDEAL logo hiernaast om veilig te doneren. Ook kleine donaties zijn van harte welkom!
 
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
 
Zomerkamp Transformer
 
Begin mei heeft stichting Sparrow samen met The Young World Shakers een zomerkamp georganiseerd voor 50 enthousiaste jongeren. We hebben veel lol gehad samen, maar ook veel serieuze gesprekken. Lees meer en bekijk de foto's.
 
IMG
IMG
IMG
IMG
 
Hartoperatie voor Arian
 
Arian heeft een aangeboren hartprobleem. Dankzij de samenwerking van verschillende organisaties waaronder stichting Sparrow kon hij in Manila geopereerd worden.  Lees meer .
 
IMG
 
Einde zomervakantie
 
Voor de meeste studenten hebben we weer nieuwe uniformen en schoolspullen gekocht. Alle donateurs bedankt voor de mogelijkheid om deze kinderen inmiddels al 7 jaar te sponsoren!
 
 
Overweeg ons structureel te sponsoren.
Uw gift maakt werkelijk verschil!
 
 
Doneer nu!
 
 
 
 
IMG IMG
 
 
www.stichtingsparrow.nl
info@stichtingsparrow.nl
 
 
Je ontvangt dit bericht omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van stichting Sparrow.
Aanmelden  voor de nieuwsbrief | Afmelden  voor de nieuwsbrief | Forward naar een vriend
 
© stichting Sparrow - Alle rechten voorbehouden