Copy

Tyfoon Quinta treft ons werkgebied

Gisteren is het werkgebied van stichting Sparrow getroffen door tyfoon Quinta. Eerst leek het erop dat Quinta slechts een tropische storm was, maar in de laatste dag groeide de storm uit tot een tyfoon. Het oog van de tyfoon kwam over ons werkgebied met veel regen en harde wind. De storm heeft veel schade aangericht.

Ons studiehuis heeft op dit moment geen stroom en internet. We weten niet wanneer dit weer gemaakt gaat worden. Verder valt de schade aan ons studiehuis gelukkig mee.

Ook in de wijken waar we werken is er schade. Sommige plekken staan onder water door de hevige regenval. Verschillende huizen van onze sponsorkinderen zijn ingestort. We zijn nog bezig om het plaatje compleet te krijgen. 

Het huis van Kristel

De familie van Kristel (sponsorkind van stichting Sparrow) dacht zich goed voorbereid te hebben op de tyfoon. Zij hadden hun huis met touwen vastgezet. Helaas raakte hun huis toch beschadigd door de harde wind en de zware regenval.

Live in het nieuws

De eerste foto's

HELP JIJ MEE MET DE WEDEROPBOUW

Via ons noodfonds gaan we helpen met de wederopbouw. Dit is hard nodig want de mensen hadden het al zwaar door alle coronamaatregelen. Veel mensen hebben moeite om rond te komen en waren al aangewezen op voedselhulp. We hebben jouw hulp heel hard nodig bij het repareren van de huizen.
Geef 100 euro
Geef 50 euro
Geef 10 euro
KIES ZELF EEN BEDRAG

BEDANKT VOOR JOUW STEUN

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor updates over onze noodactie

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER HET
PERSOONLIJK SPONSOREN VAN EEN STUDENT

Facebook
YouTube
Instagram
LinkedIn
Twitter
stichting Sparrow
Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden.


Stichting Sparrow
Kuzemerweg 24
9821 TB Oldekerk

info@stichtingsparrow.nl
www.stichtingsparrow.nl

Bankrekening: NL10 RABO 0111 4800 35
Online doneren via iDEAL

Afmelden 

Email Marketing Powered by Mailchimp