Copy
 
STICHTING SPARROW
 
 
 
Extra nieuwsbericht
 
 
 
 
IMG
 
Veel schade door typhoon Nona (internationale naam Melor)
 
Dinsdag 15 december is het gebied waar stichting Sparrow werkt getroffen door typhoon Nona (internationale naam Melor). De typhoon ging gepaard met zeer zware regenval (bijna 280 mm). Er is veel schade door de harde wind en zware regenval in het gebied waar stichting Sparrow werkt. Veel huizen zijn verwoest en er zijn veel overstromingen. Het nieuwe studiehuis van stichting Sparrow staat ook onder water, maar bij ons op kantoor trekt het water gelukkig al weer weg. In de krottenwijk Lazareto waar stichting Sparrow werkt is veel schade en ook in de gebieden rondom ons is de schade enorm.
 
IMG
IMG
 
Huizen van onze studenten verwoest
 
Het huis van een van onze recent afgestudeerde studenten is volledig verwoest. Zij bezaten een klein rijstveldje waar zij rijst verbouwen. Door de enorme regenval zijn alle net geplante zaden weggespoeld. Bij de verwoesting van hun huis zijn ook al hun belangrijke documenten weggespoeld. Ze hebben geen idee hoe ze overnieuw moeten beginnen.
 
IMG
IMG
IMG
IMG
 
Contact met onze studenten
 
Via onze medewerkers en via Facebook vanuit Nederland hebben we van verschillende mensen wanhopige vragen gekregen of we hen willen helpen met hun huis of andere noden. Wij zouden hen graag willen helpen, maar kunnen dit niet zonder uw steun. Bent u net als ons geraakt door de foto's en de verhalen? Wilt u mee helpen? 
 
 
Helpt u mee met de wederopbouw?
 
We willen onze studenten en andere getroffenen graag helpen met de wederopbouw. Wilt u hen ook helpen? Met de onderstaande knop kunt u veilig doneren via iDEAL.

 Bedankt voor uw steun!
 
 
DONEER NU
 
 
 
 
IMG IMG
 
 
www.stichtingsparrow.nl
info@stichtingsparrow.nl
 
 
Je ontvangt dit bericht omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van stichting Sparrow.
Aanmelden  voor de nieuwsbrief | Afmelden  voor de nieuwsbrief | Forward naar een vriend
 
© stichting Sparrow - Alle rechten voorbehouden