Copy

Informatiemiddag persoonlijke sponsoring

Dit jaar willen we meer aandacht geven aan het persoonlijk sponsoren van een student. Als meer studenten persoonlijk worden gesponsord, hebben we een betere basis om aan ons doel te werken; jongeren die leven onder de armoedegrens een kans geven op een leven zonder armoede door het halen van een mbo-/ hbo-diploma. Met een persoonlijke sponsor kunnen wij de student meer zekerheid bieden. Wanneer wij maandelijks de noodzakelijke kosten per student gedekt hebben kunnen wij de student een zekerheid geven over een sponsoring tot en met beroepsonderwijs met de juiste persoonlijke begeleiding.

Om de ouders en studenten in de Filipijnen voor te bereiden op het persoonlijk sponsorprogramma hebben we een informatiemiddag georganiseerd. Hier hebben we uitgelegd wat het programma inhoudt, wat wij van de studenten en ouders verwachten, hoe we de privacy van iedereen bewaken en wat voor informatie de persoonlijke sponsors opgestuurd krijgen.

De studenten en hun ouders vonden het erg leuk om de persoonlijke studentenprofielen te zien die van hen gemaakt zijn. Verder lijkt het de studenten erg leuk om post te krijgen van hun sponsors. Sommige studenten kunnen echt niet wachten tot zij een persoonlijk sponsor krijgen. Lijkt het jou leuk om een student persoonlijk te sponsoren en om contact met deze student te onderhouden? Bekijk dan de voorstelvideo’s van de studenten die nog op een sponsor wachten op ons YouTube kanaal. Bij de video's in Tagalog zit er een Nederlandse vertaling onder de ondertitelingsknop.

Rasec Jzan zijn moeder hoopt op een persoonlijk sponsor.

Publicatie


Het jaarverslag over 2017 en het beleidsplan voor 2018 zijn te lezen op de website van stichting Sparrow.

Lees het jaarverslag en het beleidsplan

Een Filipijnse organisatie

 
We zijn ontzettend trots om te mogen vertellen dat we naast een officiële Nederlandse organisatie, nu ook officieel in de Filipijnen geregistreerd zijn als stichting. 

Lees meer

Architectuur diploma


In de laatste week van mei mocht John Ralfh zijn diploma architectuur in ontvangst nemen.

Lees meer

Aisha

 
Aisha is een eenjarig meisje uit de krottenwijk Lazareto. In de tweede week van juni heeft zij een nacht ter observatie in het ziekenhuis gelegen omdat ze hoge koorts had en vaak moest overgeven. 

Lees meer

SK Counselor


Sheryl, een college student van stichting Sparrow, is gekozen als SK Counselor in haar barangay. Als SK Counselor vertegenwoordigt Sheryl de jeugd in de wijk waar zij woont.

Lees meer

Papieren nieuwsbrief

 
Twee keer per jaar verstuurt stichting Sparrow een papieren nieuwsbrief. In de laatste papieren nieuwsbrief stond ons onderwijsproject centraal. 

Lees de papieren nieuwsbrief online
Meer nieuws van stichting Sparrow

Steun ons

Geef een donatie
Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden.


Stichting Sparrow
Kuzemerweg 24
9821 TB Oldekerk

info@stichtingsparrow.nl
www.stichtingsparrow.nl

Bankrekening: NL10 RABO 0111 4800 35
Online doneren via iDEAL

Afmelden 

Email Marketing Powered by Mailchimp