Copy

Vijfhonderd mensen krijgen een medisch consult

Samen met de Filipijnse politie heeft stichting Sparrow een medische missie georganiseerd in het dorp Sabalayan. Er werden gratis medische consulten aangeboden door Filipijnse dokters aan mensen die onder de armoedegrens leven. Eventuele voorgeschreven medicijnen werden gratis verstrekt. Ook was er gebitsverzorging, werden er workshops over verschillende onderwerpen gegeven en was er een maaltijd. We hebben meer dan 500 mensen mogen helpen. Foto's kunt u zien op onze nieuwspagina

Stichting Sparrow probeert elk jaar twee keer een Medische Missie te organiseren als onderdeel van ons Medisch Fonds. De volgende missie staat gepland voor 26 oktober 2018.

Op de radio


Remco Pijper werd afgelopen maand op de radio geïnterviewd voor stichting Sparrow. We hopen dat het interview binnenkort op onze website terug te luisteren is. 

Lees meer

Zwangerschap

 
Rheabelle bleek een buiten- baarmoederlijke zwangerschap te hebben en de zwangerschap kon daardoor niet voltooid worden. Stichting Sparrow heeft Rheabelle begeleiding gegeven.

Lees meer

Gratis doneren


Via onze website Fair Winkelen kunt u gratis doneren aan stichting Sparrow met uw aankopen bij uw favoriete webwinkels, bijvoorbeeld bol .com, hema of coolblue. 

Meer informatie

Dringende oproep
We zoeken 20 nieuwe sponsors


Zoals in de vorige nieuwsbrief verteld willen we dit jaar meer aandacht geven aan het persoonlijk sponsoren van een student. We hebben als doel gesteld om dit jaar 20 persoonlijke sponsors te werven. En het gaat goed! Op dit moment zijn er 12 sponsors gevonden die een student persoonlijk sponsoren. 

Afgelopen maand kregen 4 studenten een persoonlijk sponsor. We kregen bericht uit de Filipijnen dat deze 4 studenten hier ontzettend blij mee zijn. De studenten kregen het nieuws via een berichtje en waren gelijk naar het studiehuis gekomen om het nieuws te delen. Onze studenten kijken er naar uit om een persoonlijk sponsor te krijgen. Ze vinden het heel bijzonder dat er iemand in Nederland is die hem/ haar wil helpen.

Voor ons geeft een persoonlijk sponsor meer zekerheid. We willen meer kinderen helpen een mbo-/ hbo-diploma te halen. We hebben gezien bij onze studenten die al afgestudeerd zijn dat dit mbo-/ hbo-diploma een hele grote kans biedt om uit de armoede te komen. We willen meer studenten opnemen in ons programma maar alleen als de studenten die al in ons programma zitten een sponsor hebben. 

Wilt u een student helpen en bemoedigen? Op onze speciale pagina kunt u zien welke studenten nog wachten op een sponsor. Een student sponsoren kost 25 euro per maand. Met dit bedrag wordt het schoolgeld betaald, plus uniform, schoenen, reiskosten en alle bijkomende verplichte kosten. De student wordt intensief begeleid en hij/ zij mag gebruik maken van alle faciliteiten in ons studiehuis. Daarnaast hebben de student en zijn familie toegang tot medische zorg via ons Medisch Fonds. U ontvangt updates over de vorderingen van de student en kunt het gehele jaar contact met hem/ haar houden. 
 

SPONSOR EEN STUDENT
Student Alexandra vraagt of u haar wilt sponsoren
College student Joselyn vraagt of u haar wilt sponsoren
Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden.


Stichting Sparrow
Kuzemerweg 24
9821 TB Oldekerk

info@stichtingsparrow.nl
www.stichtingsparrow.nl

Bankrekening: NL10 RABO 0111 4800 35
Online doneren via iDEAL

Afmelden 

Email Marketing Powered by Mailchimp