Copy

Sinterklaas en stichting Sparrow

De feestdagen komen er weer aan. Sinterklaas is inmiddels alweer in het land. Deze periode worden er veel cadeaus online gekocht. Koopt u ook veel van uw cadeaus online? Dan kunt u gratis doneren aan stichting Sparrow via onze website FAIRWINKELEN.NL 

Op Fair Winkelen vindt u enkele populaire webwinkels waar u met uw aankoop aan stichting Sparrow kan doneren. U betaalt geen meerprijs en uw bestelling wordt op dezelfde manier afgehandeld als u gewend bent. 

 

Hoe werkt Fair Winkelen?

Klik op de webwinkel

Ga via de link op Fair Winkelen naar uw favoriete webwinkel en begin met winkelen.

Doe uw aankoop

De webwinkel verzorgt uw aankoop en verzending op dezelfde wijze als u gewend bent.

Donatie

De webwinkel betaalt stichting Sparrow een percentage over uw aankoop. U betaalt hiervoor geen meerprijs.

BEZOEK FAIR WINKELEN

Nieuws

Medische Missie

 
Onder strenge politiebewaking hebben we ruim 150 patiënten kunnen helpen met gratis medische consulten en medicijnen. 

Lees meer

Aardappelactie


Met een grote groep vrijwilligers hebben we deur aan deur aardappelen verkocht in Niekerk en Oldekerk. We hebben ruim 3 ton aardappelen verkocht.

Lees meer

Rapporten en awards


In de Filipijnen zijn de rapporten uitgedeeld. Zoals gebruikelijk krijgen de beste studenten awards en certificaten. Ook verschillende studenten van stichting Sparrow vielen in de prijzen. Boven dit bericht zie je het rapport van Raquel. Zij is een serieuze student die vaak in het studiehuis haar huiswerk komt maken. Met de rust en de aanwezige studiefaciliteiten in het studiehuis probeert Raquel het maximale uit haar studiebeurs te halen. Dit is duidelijk te zien aan haar rapport want zij had een gemiddelde van maar liefst 96, wat ontzettend hoog is.

Stichting Sparrow heeft niet als doel dat studenten de hoogste cijfers halen, maar we hebben wel als doel dat de student het beste uit zichzelf kan halen. We willen niet dat armoede hiervoor een belemmering is. Daarom hebben we het studiehuis gebouwd zodat elke student die opgroeit in armoede toch alle faciliteiten heeft om te kunnen studeren. Daarnaast is er extra begeleiding en een luisterend oor voor problemen waar je tegenaan kan lopen als kind dat opgroeit in armoede.

Wilt u een student sponsoren?


We hebben onszelf dit jaar als doel gesteld om 20 nieuwe persoonlijke sponsors te vinden. Er hebben zich inmiddels 15 sponsors aangemeld. We zoeken dus nog 5 persoonlijke sponsors. 

Wilt u een student helpen en bemoedigen? Op onze speciale pagina kunt u zien welke studenten nog wachten op een sponsor. Een student sponsoren kost 25 euro per maand. Met dit bedrag wordt het schoolgeld betaald, plus uniform, schoenen, reiskosten en alle bijkomende verplichte kosten. De student wordt intensief begeleid en hij/ zij mag gebruik maken van alle faciliteiten in ons studiehuis. Daarnaast hebben de student en zijn familie toegang tot medische zorg via ons Medisch Fonds. U ontvangt updates over de vorderingen van de student en kunt het gehele jaar contact met hem/ haar houden. 

SPONSOR EEN STUDENT
Raquel vertelt over haar studie.
Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden.


Stichting Sparrow
Kuzemerweg 24
9821 TB Oldekerk

info@stichtingsparrow.nl
www.stichtingsparrow.nl

Bankrekening: NL10 RABO 0111 4800 35
Online doneren via iDEAL

Afmelden 

Email Marketing Powered by Mailchimp