Copy
 
STICHTING SPARROW
 
 
 
Nieuwsbrief 3, 2015
 
 
 
 
IMG
 
Onze nieuwe National Director Philippines: Jaimelyn Sergio
 
We zijn ontzettend blij om te kunnen vertellen dat Jaimelyn Sergio onze nieuwe National Director Philippines is geworden. Jaimelyn is vanaf de oprichting van stichting Sparrow betrokken geweest bij ons werk. Ze is begonnen als leidster van de Bijbelstudies voor kinderen en hielp daarnaast bij de uitvoering van verschillende projecten. Jaimelyn gaat fulltime voor stichting Sparrow werken. Met haar hopen we een solide basis te vormen voor de toekomst van onze werkzaamheden in de Filippijnen. Lees meer.
 
IMG
IMG
 
Medische missie
 
Samen met verschillende organisaties heeft stichting Sparrow een medische missie georganiseerd. Op deze missie werd gratis medische hulp gegeven en indien nodig gratis medicijnen verstrekt aan mensen die onder de armoedegrens leven. In het totaal hebben 135 mensen een gratis dokters- consult gekregen en 33 mensen een gratis tandartsconsult. 
 
IMG
IMG
IMG
IMG
 
Feestweek maakt operatie mogelijk!
 
Tijdens de feestweek Niekerk / Oldekerk is er een collecte gehouden voor stichting Sparrow. Het doel was om de operatie van Rosemarie mogelijk te maken. Rosemarie heeft een vleesboom, een soort tumor in haar baarmoeder. Aan het eind van de avond bleek er een bedrag van €641,31 te zijn opgehaald. precies genoeg voor de operatie! Lees meer .
 
IMG
IMG
IMG
 
Mark Japeth
 
Mark Japeth had zeer hoge koorts en aanvallen die leken op koortsstuipen. De dokter constateerde een longontsteking bij Mark Japeth. Na de eerste dag van de ziekenhuisopname was de koorts flink gezakt, maar toch kreeg hij die dag vijf aanvallen. Dankzij het Medisch Fonds kon hij geholpen worden.  Lees meer...
 
IMG
 
Marichu
 
Marichu is succesvol geopereerd aan staar. De operatie is volledig mogelijk gemaakt door de kinderen van de kindernevendienst.
Lees meer.
 
IMG
 
Graciel
 
Graciel heeft chronische longtuberculose met pleurale effusie. Ze heeft veel pijn in de borst maar ook op haar maag. Daarnaast is Graciel ondervoed.  Lees meer.
 
IMG
 
Julie
 
Julie zijn we tegen-gekomen tijdens onze noodhulp actie naar aanleiding van de typhoon Haiyan. Zij heeft nog steeds een slechte gezondheid. Lees meer.
 
IMG
 
Elke week nieuwe foto's en berichten op onze Facebookpagina
 
Onze Facebookpagina wordt bijgehouden vanuit de Filippijnen. Elke week worden er nieuwe berichten en foto's geplaatst. Door de vele foto's kun je een goed beeld krijgen van ons werk in de Filippijnen. We bezoeken onze studenten thuis en op school. We gaan met al onze patiënten mee naar de dokter. Hierdoor is ons werk ontzettend arbeidsintensief, meer dan een fulltime job, maar op deze manier kunnen we echte relaties opbouwen met mensen. Hulp geven doe je niet vanaf een afstand, maar vanuit betrokkenheid en liefde. Ieder mens is van grote waarde voor God en dit willen we laten zien door het geven van hulp vanuit een relatie. Bekijk en like onze Facebookpagina .
 
 
IMG
 
Partnerprogramma
 
 
Gratis doneren aan stichting Sparrow
 
Bestel je jouw producten bij BOL.com via de link op onze website of via de link hier links in deze nieuwsbrief dan krijgen wij van BOL.com een commissie over jouw aankoop.
 
 
Overweeg ons structureel te sponsoren.
Uw gift maakt werkelijk verschil!
 
 
Doneer nu!
 
 
 
 
IMG IMG
 
 
www.stichtingsparrow.nl
info@stichtingsparrow.nl
 
 
Je ontvangt dit bericht omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van stichting Sparrow.
Aanmelden  voor de nieuwsbrief | Afmelden  voor de nieuwsbrief | Forward naar een vriend
 
© stichting Sparrow - Alle rechten voorbehouden