Copy
Blog-ul ministrului Cyberculturii
Vezi acest e-mail în browser

Salutare!

Parcă ieri era Revelionul și iată că am ajuns la finalul lui ianuarie! În newsletter-ul de azi, îți recomand un alt film nominalizat la Oscar, pe lîngă celelalte 5 sugerate data trecută, plus un film SF și unul biografic.

Cu drag,
George Hari (Cyberculture.ro)

1917 (2019) ✭✭✭✭✩

Acțiunea este extrem de simplă, este vorba despre traseul plin de pericole a doi soldați, în Primul Război Mondial, prin No Man’s Land și pe linia frontului. Filmul este însă remarcabil la nivel tehnic, deoarece pare compus doar din vreo 3 planuri-secvență foaaarte lungi. De fapt, este meritul camerei de filmat Arri ALEXA Mini LF (cam 60.000 de dolari bucata), o cameră ușoară, extrem de performantă și care a putut fi agățată de oameni, macarale și obiecte din decor. Însă actorii s-au descurcat foarte bine tocmai datorită acestei tehnologii, care i-a obligat să adopte metode noi de joc.

Vezi detalii la IMDB.com

Blade Runner 2049 (2017) ✭✭✭✩✩

Cu aceeași atmosferă întunecată, muzică sumbră și personaje tulburate, cum ne-a obișnuit prima parte, acest Blade Runner se focalizează pe aflarea adevărului în privința unui copil născut natural de un replicant. Am avut impresia că cele 160 de minute ale filmului au fost cam multe pentru povestea destul de simplă, dar important este să savurezi atmosfera, decorurile și efectele speciale.
Vezi detalii la IMDB.com

The Most Hated Woman in America (2017) ✭✭✭✩✩

Scurtă biografie a lui Madelyn Murray O'Hair, cea care a fondat organizația Ateii Americani. Filmul începe cu răpirea ei și a copiilor ei, apoi este presărat cu flashback-uri, ceea ce poate fi un pic derutant la început. Din păcate, scenariul conține prea puține argumente pe care le-a folosit femeia pentru a încerca să separe biserica de stat în SUA și se focalizează pe relația ei cu familia.
Vezi detalii la IMDB.com
 Poate te interesează: 
Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn
SoundCloud
Twitter
RSS
Licenţă CC BY-NC 4.0 Internațional
Schimbă-ți adresa de e-mail sau dezabonează-te.


This email was sent to <<Adresa de e-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Cyberculture.ro · Ministerul Cyberculturii, România · București 00001 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp