Copy
MAART 2020

Eerste klant voor varkens en compost luchtwassing in Japan voor Big Dutchman

De klantlocatie is gelegen in de provincie Gunma Prefecture, en de thuislocatie voor de huisvesting van zeugen, biggen en vleesvarkens met een mestverwerkingscentrum. De beslissing om luchtwassing te installeren was op aanbeveling van Big Dutchman en hun partner Fuij-kasei.

Bekijk hier meer foto's van dit project

Nieuws & Updates

Pollo luchtwasser voor pluimvee geïntroduceerd

In november presenteerde Inno+ haar eerste productlijnen aan onze collega’s van het Europese verkoopteam van Big Dutchman. Dit betrof een pre-launch workshop voor de Pollo luchtwasser en volgde op een intensieve periode van ontwikkeling om een standaard eenvoudig product af te leveren dat eenvoudig te onderhouden is en voldoet aan de hoogste prestatiespecificaties die vandaag de dag beschikbaar zijn.

Bekijk hier meer over de Pollo luchtwasser

Een wereldwijde standaard in luchtwassing

De laatste jaren zien we een toenemende tendens naar milieuvriendelijke landbouwsystemen, niet alleen in Noord-Europa maar ook in andere uithoeken van de planeet. Wij hebben hierop ingespeeld door een reeks luchtwassers te ontwikkelen die gemakkelijk over de hele wereld kunnen worden vervoerd.

Lees hier waar onze luchtwassers wereldwijd te vinden zijn

Porcus luchtwassers – weer een tevreden klant

Om te beoordelen hoe onze luchtwassers en service door onze klanten in de praktijk worden ervaren, ben ik samen met mijn collega Mischa Hermkens op bezoek geweest bij een van de grootste. Dit familiebedrijf met diverse vestigingen in Nederland en Duitsland, fokt vleesvarkens, zeugen en biggen. We spraken met Anton Gijsen de bedrijfsleider, die verantwoordelijk is voor de luchtwassers binnen het bedrijf.

Lees hier meer over dit bezoek
Optimal airconditions, zero footprint

Are you looking to achieve optimum, stable air conditions in your barns? Contact us.

Inno+ BV
Maasbreeseweg 50, 5981 NB Panningen, The Netherlands
+31(0)77 – 4657360
mo - fri  08.00- 12.30 & 13.00 - 17.00

Facebook
LinkedIn
view this email in your browser Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.