Copy
APRIL 2021

License to chill!

Heeft u de afgelopen jaren problemen ondervonden met hoge temperaturen en een hoge luchtvochtigheid in uw stal(len)? Hoge temperaturen en een hoge luchtvochtigheid leveren grote problemen (hittestress) op voor u en uw dieren.
Met ons koelconcept bereiken we een optimaal klimaat voor dieren het hele jaar door.

Dankzij koeling en ontvochtigen behaalde we bij onze klanten het beste resultaat van het jaar!

Benieuwd naar de resultaten. Lees het hier!

Nieuws & Updates

Stalkoeling was nog nooit zo effectief

Inno+ is een specialist in het conditioneren van binnenkomende lucht voor varkens- en pluimveestallen. Het doel is om het hele jaar door een optimaal klimaat voor de dieren te bereiken. In de winterperiode wordt de binnenkomende lucht voorverwarmd met energie die wordt teruggewonnen uit luchtwassers en voor de zomer heeft Inno+ een nieuw stalkoeling concept ontwikkeld specifiek voor het koelen van kraam- en fokstallen. 

Optimaal koelen in de stallen! Hoe werkt het? Lees het hier

Optimaal klimaat met mechanische koeling

Het zeugenbedrijf van Rik Rotink B.V. is gevestigd in Barlo (gemeente Aalten) in Nederland. Het bedrijf telt 1000 zeugen en behoort tot de ‘topsport’ van bedrijven als het gaat om continuïteit van productie.

Rik nam vijf jaar geleden de beslissing om adiabatische koeling te installeren om de biggenproductie op peil te houden, ook na de hete zomers. De stal koelde af, al merkte Rik dat het moeilijk was om het water in de binnenkomende lucht goed te verdelen.
Na een evaluatievergadering in december was Rik zeer tevreden over de eerste resultaten. Voor het eerst heeft hij geen terugkomers gehad en zijn er meer gezonde en sterke biggen bij de zeugen dan ooit, wat waarschijnlijk de continuïteit van de productie garandeert.
Lees hier hoe Inno+ deze resultaten heeft gerealiseerd

Inno+ ontwikkelt ‘’ultiem klimaat’’ met de Van Asten groep

Inno+ heeft samen met de Van Asten groep in Nederland een nieuw klimaatconcept ontwikkeld. Van Asten is een bedrijf dat varkens produceert voor de Nederlandse en Duitse markt. Het nieuwe systeem produceert warmte in de stallen in de winter en droge en koele stallen in de zomer.

Het koelconcept zorgt ook voor een perfecte omgeving voor de zeugen en een prettige en comfortabele omgeving om in te werken.

“Ultiem klimaat” in uw stallen? Lees hier hoe je dit bereikt
Optimal airconditions, zero footprint

Are you looking to achieve optimum, stable air conditions in your houses? Contact us.

Inno+ BV
Maasbreeseweg 50, 5981 NB Panningen, The Netherlands
+31(0)77 – 4657360
mo - fri  08.00- 12.30 & 13.00 - 17.00

Facebook
LinkedIn
view this email in your browser Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.