Copy
Kalender startup sessies 2016 
View this email in your browser

STARTUP SESSIES 2016
TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE eindigt dit inspirerende ondernemingsjaar graag met een knal! Er staan dan ook nog een heleboel interessante sessies voor jonge ondernemers op het programma. Wij geven je een overzicht:
- -  
24/25 NOVEMBER
ZOLDER OPEN COWORK DAYS
BAAS stelt zijn ZOLDER open voor iedereen die een dagje wil komen coworken, brainstormen of vergaderen. Naast koffie voorziet BAAS ook een hoop interessante sessies, boekhoudkundig advies en een aftercoworkdrink.
Deelname is gratis, inschrijven verplicht.
- -
1 DECEMBER
EEN WEBSHOP IETS VOOR JOU?
Neem deel aan een infosessie over e-commerce en ontdek hoe je een webshop kan opstarten. Samen met Belfius, SBB Accountants & Adviseurs en een ervaringsdeskundige student-ondernemer zoeken we een antwoord op al je fiscale, financiële en praktische vragen. Een afgevaardigde van FOD Financiën licht ook alle regels toe die op webshops van toepassing zijn.
Deelname is gratis, inschrijven verplicht.
- -
7 DECEMBER
ENTREPRENEUR ESSENTIALS
Ontdek hoe je kan groeien als student-ondernemer en hoe je aan zelfmanagement doet tijdens Entrepreneur Essentials, georganiseerd door SINC bij ING in Antwerpen. Topondernemer Frank Maene komt eerst in zijn keynote alles vertellen over de do's en don'ts van het ondernemerschap. Daarna is er de keuze uit drie sessies: personal branding, presentatieskills en Google Apps. Er wordt afgesloten met een receptie en netwerkmoment.
Deelname is gratis, inschrijven verplicht.
- -
8 DECEMBER
MEETUP 1.0 : AVOND VOOR STUDENT-ONDERNEMERS
Tijdens deze eerste MEETUP-sessie kan je andere student-ondernemers leren kennen. Per onderwijsinstelling is er ook steeds een aanspreekpunt aanwezig. Ook de stad Antwerpen is aanwezig met een starterscoach.
- -
TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen,  Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, KDG Hogeschool, Universiteit Antwerpen, KAVKA, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
  
Copyright © 2016 Production Office BVBA, All rights reserved. 
Uw organisatie werd onlangs opgenomen in deze mailinglist. 

Our mailing address is: 
TAKEOFFANTWERP_
Kleine Kauwenberg 19
Antwerpen 2000
Belgium
Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list