Copy
The Spirit of Njord: Flaskepost #6 fra Sydhavnen
Kære <<First Name>>,

Vi har udviklet eller tilsmagt fantastiske cocktails, som alle med garanti vil løfte stemningen til din nytårsaften. Vælg din favorit blandt de tre, bestil på vores hjemmeside og glæd dig til en stor smagsoplevelse.

Vi har samlet hvad du skal bruge til at excellere som chefmixolog i hjemmebaren, i bekvemmelige pakker og til skarpe priser. Pakkerne sender vi fragtfrit til en pakkeshop nær dig.

 
Du kan til og med d. 27 december spare omkring 25%!

Vi sender afsted til dig d. 28 december, så du med ro kan glæde dig til at nyde god gin på nytårsaften.

Godt nytår
Distilled Comeback Quinine - G&T Royal
G&T'en er en af grundstenene i ginnens univers. Vi laver en særudgave af Distilled Comeback Quinine, hvor vi diluterer den koncentrerede gin med en egenudviklet og -produceret tonicsirup. Tilsæt lidt "champagnesirup", fordi det er nytår, og top med danskvand. Derefter kan I skåle i en unik G&T.
Se opskriften og køb
Distilled Sun And Citrus - French 75
French 75 er synonym med overskud, elegance og eksklusivitet, og hvilken bedre lejlighed til sådan en cocktail end nytårsaften? Kombinationen af gin og champagne siges at have en mærkbar effekt på humøret og stemningen i selskabet. Cocktailen har fået sit navn fra en fransk 75 mm kanon, som blev brugt under 1. verdenskrig, men om den er så hårdtslående, må du selv afgøre.
Se opskriften og køb
Distilled Sand And Sea - Dry Martini
Dry Martini er måske den cocktail, som flest kender til uden at have smagt. Og så er der måske de af jer, som har smagt den, men ikke brød sig om den. Frygt ej - med en smule opmærksomhed i tilblivelsen af cocktailen, er du garanteret en lækker smagsoplevelse, som tages til nye højder med den fyldige umami-dimension fra Sand And Sea-ginnen.
Se opskriften og køb
Tryk på knappen ovenfor, som tager dig over på vores hjemmeside. Her finder du opskrifterne på de tre cocktails, så du er klædt godt på til nytårsaften.
Vi har lavet nogle ekstraordinære pakkepriser på de gins vi anbefaler til disse tre cocktails.
Nytårscocktails & Café Hack-snacks

Cocktails og snacks til dit nytår 

Bestil din nytårs-treat hjem til døren 

Din nytårsaften i år bliver ikke fyldt med mennesker… Endnu mere grund til at forkæle dig selv og de nærmeste på lækreste vis gennem hele aftenen. NJORD & CAFE HACK har derfor sammensat det perfekte nytårs-kit til dig. 

Du får lækre nytårssnacks og ingredienserne til en nem og smagfuld nytårscocktail + en vildt lækker G&T til fire personer - sendt lige til døren.

Snacks inkluderer bl.a. rosmaringrissini, sesamknækbrød, chokotoppe og kransagekage. Alt er hånd- og hjemmelavet i Cafe Hacks brasserie af fortrinsvis lokale og gode råvarer.
  
Hop ind på vores hjemmeside, og opdag hvor let du kan byde dig selv og dine gæster på fantastisk velsmag.

Find nytårs-kittet fra Njord og Café Hack her!
Christopher arbejder som gindestillatør og mixolog hos Njord, hvor han bringer utraditionelle smage i spil i den flydende gastronomi. Allerede som helt ung opdagede Christopher den flydende gastronomis lyksaligheder, da han i en alder af blot 16 år var i gang med at destillere og smagsudvikle på den hjemmebyggede plastbrænder i kælderen.
Tak fordi du læste med, og husk: never stop exploring!
Godt nytår fra Christopher Rasmussen
E-mail: csr@spiritofnjord.com

 
Njord Gin Facebook
Njord Gin Instagram
Njord Gin Website
Christopher's E-mail
Copyright © 2020 Njord Gin Distillery, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.