Copy
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Lees online.

Nieuwsbrief 9 February 2017

Update Buma/Stemra


De OLON/NLPO heeft overeenstemming bereikt met Buma/Stemra over de financiële afwikkeling tot en met 2016 en de laatste betaling (aanvulling voorschotten) verricht. Zoals u inmiddels weet verwacht het CvTA dat partijen verder zullen onderhandelen over de komende jaren met als uitgangspunten dat de nieuwe berekeningsmethodiek van Buma/Stemra hierop zal worden toegepast en dat het alsdan bereikte resultaat opnieuw aan het CvTA wordt voorgelegd. Lees de volledige update via lees meer
lees meer...

Herinnering verzamelfactuur 2017


Op 26 januari jongstleden is de verzamelfactuur 2017 aan alle leden van de OLON verstuurd. Hierin zijn de kosten opgenomen van het OLON lidmaatschap, Sena en indien van toepassing de kosten voor de collectieve regelingen ANWB, Digipluggen en NOS. Tevens treffen de leden in deze factuur de afrekening Sena tot en met 2016 aan. Anders dan voorgaande jaren ontvangen de leden nog geen voorschotfactuur (als onderdeel van de verzamelfactuur) voor de afdracht aan Buma/Stemra 2017. Klik op lees meer voor de complete toelichting.
lees meer...

De Lokale Omroep Awards geopend!


De inschrijving van De Lokale Omroep Awards 2017 is geopend. De inzendcategorieën zijn vernieuwd en verruimd zodat ook de nieuwste content en kanalen een prominente plek hebben in deze wedstrijd. Iedere inzending ontvangt een persoonlijk juryrapport met daarin tips en aanbevelingen om de producties (nog) beter te maken. Insturen kan tot 1 april 2017.
De Lokale Omroep Awards worden uitgereikt op zaterdag 9 september 2017 tijdens de Open Studio Dagen in Hilversum. Klik op lees meer voor meer informatie.
lees meer...

3FM DJ Dag


Op zaterdag 8 april 2017 organiseert de NLPO i.s.m. de NPO Campus weer een 3FM DJ Dag voor dj’s, presentatoren van 18 tot 28 jaar met minimaal 1 jaar ervaring als radiopresentator bij de lokale omroep. Wil je net als bijvoorbeeld Herman Hofman ontdekt worden als nieuw 3FM dj-talent? Geef je dan op via lees meer
lees meer...

Nieuwe spot OLON Redactie Service


Er is een nieuwe audiospot beschikbaar van ProDemos, ter promotie van de StemWijzer. De spot en de daarbij behorende informatie kun je terugvinden op de OLON website. Elke nieuwe spot wordt ook via het forum aangekondigd.

Alle spots kun je bekijken en downloaden door op de lees meer button te klikken. 
lees meer...
Media Parkboulevard 1 
1217 WE Hilversum
Postbus 62
1200 AB Hilversum
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen rondom de OLON en de lokale omroep.
OLON Media Parkboulevard 1 Hilversum, Noord Holland 1217 WE Netherlands

Deze email is verzonden aan <<Email Address>>
Afmelden van deze lijst • Mijn inschrijving wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp