Copy
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Lees online.

Nieuwsbrief 26 January 2017

Verzamelfactuur 2017


Deze week ontvangen alle leden van de OLON de verzamelfactuur voor 2017 via de NLPO. Hierin zijn de kosten opgenomen van het OLON lidmaatschap, Sena en indien van toepassing de kosten voor de collectieve regelingen ANWB, Digipluggen en NOS. Tevens tref je de afrekening Sena t/m 2016 aan. Anders dan voorgaande jaren ontvangen de leden nog geen voorschotfactuur (als onderdeel van de verzamelfactuur) voor de afdracht aan Buma/Stemra 2017. Klik op lees meer voor de complete toelichting.
lees meer...

Update Buma/Stemra


Op 24 januari 2017 hebben alle omroepen een mail ontvangen met een update over de Buma/Stemra onderhandelingen. De omroepen zijn geïnformeerd over het standpunt van het College van Toezicht collectieve beheerorganisaties Auteurs- en naburige rechten (CvTA) ten aanzien van het geschil tussen de OLON/NLPO en Buma/Stemra over de nieuw te sluiten collectieve overeenkomst. Omroepen die de mail niet hebben ontvangen kunnen contact opnemen met de OLON/NLPO. 

De Lokale Omroep Awards geopend!


De inschrijving van De Lokale Omroep Awards 2017 is geopend. De inzendcategorieën zijn vernieuwd en verruimd zodat ook de nieuwste content en kanalen een prominente plek hebben in deze wedstrijd. Iedere inzending ontvangt een persoonlijk juryrapport met daarin tips en aanbevelingen om de producties (nog) beter te maken. Insturen kan tot 1 april 2017.
De Lokale Omroep Awards worden uitgereikt op zaterdag 9 september 2017 tijdens de Open Studio Dagen in Hilversum. Klik op lees meer voor meer informatie.
lees meer...

Nieuwe juryleden


Net als vorig jaar is Toine van Peperstraten (presentator FOX tv, SBS6) voorzitter van de jury van de Lokale Omroep Awards. De jury Onderdeel Programma's wordt versterkt met Amber Brantsen (Radio1 Journaal) en Klaas van Kruistum (presentator KRO-NCRV). De jury Onderdeel De Lokale Omroep van het Jaar is uitgebreid met Jurre Bosman (directeur NPO Radio), Noël Lebens (wethouder Sittard-Geleen, ambassadeur lokale omroep namens VNG), Alexander Pleijter (onderzoeker journalistieke innovatie en docent online journalistiek Universiteit Leiden) en Annelies van Santen (OOG, de Lokale Omroep van het Jaar 2016). Het overzicht van de complete jury lees je via lees meer.
lees meer...

Pilottoetsing keurmerk


In december zijn de 4 (streek)omroepen bekend gemaakt waar de pilottoetsing van het Keurmerk wordt uitgevoerd. RTV Seaport uit Velsen heeft zich echter teruggetrokken als deelnemer.
In plaats daarvan wordt de pilot nu uitgevoerd bij SOTW Samenwerkende Omroepen Twente West. Bestaande uit de omroepen Hofstreek (Hof van Twente), Hoi (Hellendoorn), Regio FM (Wierden) en Radio 350 (Rijssen-Holten). Klik op lees meer voor het hele artikel.
lees meer...

3FM DJ Dag


Op zaterdag 8 april 2017 organiseert de NLPO i.s.m. de NPO Campus weer een 3FM DJ Dag voor dj’s, presentatoren van 18 tot 28 jaar met minimaal 1 jaar ervaring als radiopresentator bij de lokale omroep. Wil je net als bijvoorbeeld Herman Hofman ontdekt worden als nieuw 3FM dj-talent? Geef je dan op via lees meer.  
lees meer...
Media Parkboulevard 1 
1217 WE Hilversum
Postbus 62
1200 AB Hilversum
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen rondom de OLON en de lokale omroep.
OLON Media Parkboulevard 1 Hilversum, Noord Holland 1217 WE Netherlands

Deze email is verzonden aan <<Email Address>>
Afmelden van deze lijst • Mijn inschrijving wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp