Copy
Suomen Teatterit ry:n jäsentiedote teattereille
www.suomenteatterit.fi   I  www.facebook.com/suomenteatterit
Suomen Teatterit - Finlands Teatrar ry

Jäsentiedote syyskuu II 2014


Suomen Teatterit – Finlands Teatrar ry (STEFI)

 

STEFI:n uutisia

 • Muista ilmoittaa tapahtumasi Satupäivään 8.10. mennessä

 • Ehdokkaita Lasten- nuortenteatteripalkinto 2015 –kilpailuun haetaan 15.10. saakka 

Teatterialan uutisia

 • Hallitus antoi talousarvioesityksen vuodelle 2015

 • Kielensisäinen kääntämisen koulutus alkaa Helsingin yliopistossa - Helsingin Kaupunginteatteri ja Teatteri Viirus mukana kurssin toteutuksessa

 • Pienituloisille mahdollisuuksia käyttää kulttuuripalveluja maksutta – Kulttuuripassin pilotointihanke käynnistyy

 • Selvitys teatteri- ja orkesterilain ulkopuolisen ammattiteatterikentän toimijoista julkaistu

 • Ensimmäiset tukipäätökset Luovan Euroopan yhteistyöhankkeille - suomalaiset esillä etenkin suurissa hankkeissa

 • Luovuus ja liiketoiminta –työkirja julkaistu luovan alan toimijoille 

Tapahtumat ja koulutukset

 • Uusi teatterinjohtajille suunnattu JET-valmennus käynnistyy keväällä 2015

 • TES-koulutus 14.10. – ilmoittaudu 7.10. mennessä

 • Rajaton näyttämö -verkoston tapaaminen 15.10. - Scen utan gränsers nätverksträff den 15 oktober

 • Työturvallisuuskoulutus: Teatterialan työhyvinvointipäivät 12.-13.1.2015

Hakuja

 • Teatteri&Tanssi+Sirkus hakee vastaavaa päätoimittajaaSTEFI:n uutisia

 

Muista ilmoittaa tapahtumasi Satupäivään 8.10. mennessä

 
Satupäivä lähestyy hyvää vauhtia ja tapahtumaan on jo ilmoittautunut mukavasti järjestäjiä eri puolilta Suomea. Jos teatterinne osallistuu järjestämällä satuteemaisen tapahtuman Satupäivänä 18.10. tai sitä edeltävällä satuviikolla, ilmoittakaa tapahtumanne Satupäivän tapahtumakalenteriin keskiviikkoon 8.10. mennessä.
Näin ohjelmanne saadaan näkyviin Satupäivän ohjelmakalenteriin ja mukaan tapahtuman valtakunnalliseen tiedotukseen. Ilmoittautumiset tämän linkin kautta tai Satupäivän ohjelmasivuilla.

Jos ette ole vielä suunnitelleet ohjelmaa, vielä ehtii osallistua. Satupäivää voi viettää teattereissa monin tavoin vaikkapa järjestämässä teatterin aulassa pienen sadunlukuhetken, käymällä satuvierailulla läheisessä koulussa, päiväkodissa tai palvelutalossa tai järjestämällä satumaisen kulissikierroksen - vain mielikuvitus on rajana!

Satupäivän kortteja jaettavaksi?

Jos osallistutte Satupäivään ja haluatte teatteriinne jaettavaksi Satupäivän postikortteja, lähettäkää viesti osoitetietoineen osoitteeseen info@satupaiva.fi.

Satupäivän nettisivujen mediapankista löytyvät myös ladattavaksi Satupäivän logo, flyeri ja juliste, joita tapahtumajärjestäjät voivat vapaasti käyttää tapahtumista tiedotettaessa.

Lue tiedote kokonaisuudessaan STEFI:n sivuilta.

Lisätiedot:
Projektisihteeri Iida Turpeinen
info@satupaiva.fi

www.satupaiva.fi

 

Ehdokkaita Lasten- nuortenteatteripalkinto 2015 -kilpailuun haetaan 15.10. saakka


Suomen Teatterit ry ja Suomen Assitej ry etsivät ehdokkaita Lasten- ja nuortenteatteripalkinnon 2015 saajaksi. Palkinnon voi saada mikä tahansa lasten- tai nuortenteatteriin liittyvä teko, esimerkiksi teatteri, ryhmä, esitys, esiintyjä, ohjaus, käsikirjoitus, koreografia, visuaalinen suunnittelu, musiikki, suomennos, projekti, yleisötyöhanke tai muu lasten- ja nuortenteatteria edistänyt tapahtuma.
 
Kilpailuun voi ehdottaa omaa teatteria tai muuta erinomaista teatterialan tekoa keskiviikkoon 15.10. saakka osoitteeseen info@assitejfi.org tai postitse merkinnällä:
 
Lasten- ja nuortenteatteripalkinto 2015
Suomen Assitej ry
Meritullinkatu 33 A 35
00170 Helsinki

 
Tutustu kilpailukutsuun STEFI:n sivuilla (tiedote 14.8.2014).

Lisätietoja:
Järjestösihteeri Taija Lähdetie, puh. 09 2511 2150, taija.lahdetie@suomenteatterit.fi
Tiedottaja Inka Kunnala, puh. 044 0866 355, info@assitejfi.org

 
 
 


Teatterialan uutisia

 

Hallitus antoi talousarvioesityksen vuodelle 2015

 
Jo syksyllä ministeriöiden esityksissä mukana olleet valtionosuusleikkaukset budjettivaroista ovat toteutumassa. Harkinnanvaraiset työllistämistä edistävät Veikkausvoittovaroista rahoitettavat tuet putosivat budjettiriihen aikana kokonaisuudessaan 10 miljoonasta eurosta 7 miljoonaan euroon, ja tämä tulee OKM:n hallinnonalan tämän hetkisen esityksen mukaan tarkoittamaan 3,7 miljoonan euron työllistämistukea orkestereille, teattereille ja museoille. Vuodelle 2015 valtionosuusmäärärahoihin sekä taide- ja kulttuurilaitosten vuokriin esitetään lisättäviksi indeksikorotukset.
 
Ministeri Viitasen tiistaina 16. syyskuuta järjestämässä tiedostustilaisuudessa korostettiin, että tarkoitus on järjestää harkinnanvaraisen työllistämistuen turvin alan kokonaisrahoitustilanne sellaiseksi, että käytössä olevat resurssit eivät olennaisesti vähene vuodelle 2015. Vaikka harkinnanvaraisen työllistämistuen kohdentamisperusteet eivät ole vielä tiedossa, näyttää siltä, että niiden pitäisi kohtuullisen hyvin tulla vos-leikkausten kohteeksi joutuvien taidelaitosten käyttöön. Tiedotamme asiasta lisää, kun se on mahdollista.
 
OKM:n tiedote 15.9. OKM:n hallinnoala valtion vuoden 2015 talousarvioesityksessä
 
Maanantaina 15.9. julkistettu hallituksen valtion talousarvioesitys vuodelle 2015 on kokonaisuudessaan löydettävissä seuraavan linkin takaa.
 
Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tommi Saarikivi
Puh. 09 2511 2151
tommi.saarikivi@suomenteatterit.fi
 

 

Kielensisäinen kääntämisen koulutus alkaa Helsingin yliopistossa -  Helsingin Kaupunginteatteri ja Teatteri Viirus mukana kurssin toteutuksessa

 
Helsingin yliopiston käännöstieteen oppiaine järjestää syksyllä 2014 kielensisäisen kääntämisen koulutuksen. Kurssilla perehdytään kahteen kääntämisen lajiin, kielensisäiseen (suomesta suomeen) tekstitykseen sekä kuvailutulkkaukseen. Syksyn aikana tehdään autenttinen toimeksianto, teatteriesityksen tekstitys ja kuvailutulkkaus, jotka esitetään teatterissa ohjelmiston mukaisena ajankohtana joulu- ja tammikuussa.
 
Kurssilla hyödytään eri sidosryhmien asiantuntijoita vierailuluentojen ja yhteistyön muodossa. Mukana ovat mm. Näkövammaisten kulttuuripalvelu, Kuuloliitto, Aalto-yliopiston esteettömyysasiantuntija, Teatteri Viirus, Helsingin Kaupunginteatteri sekä muita alan asiantuntijoita.
 
Kurssin suoritettuaan opiskelijalla on valmiudet ja tiedot kielensisäisen kääntämisen (kuulovammaistekstityksen ja kuvailutulkkauksen) perusteista ja audiovisuaalisen esityksen
elementeistä suhteessa kielensisäisen käännöksen ja sen kohderyhmän vaatimuksiin.
 
Nyt toteutuva kurssi on ensimmäinen laatuaan Helsingin yliopistossa, joka antaa valmiudet kuvailutulkkausten tekemiseen ja yhdistää saavutettavuuspalveluita autenttiseen toimeksiantoon. Harjoitustyöt toteutetaan Helsingin Kaupunginteatterin ja Teatteri Viiruksen produktioissa.
 
Tekstityspankki ja suositussopimus tekstitysten käytöstä
 
Suomen Teatterit ry, Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry ja Kuuloliiton toteuttavat parhaillaan myös tekstityspankkia, johon näytelmien tekstityksiä voidaan lisätä jatkokäyttöä varten. Tekstityspankki valmistuu syksyn 2014 aikana Näytelmät.fi:n yhteyteen. Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee hanketta. 

Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton kanssa on lisäksi neuvoteltu suositussopimuksesta koskien tekstitysten tilaamista, oikeuksien hallintaa ja jatkokäyttöä. Tekstityspankista ja suositussopimuksesta tiedotetaan tarkemmin loppusyksystä.  
 
Lisätietoja:
Vastuuopettaja, FM Maija Hirvonen
Nykykielten laitos, Saksan kääntäminen
maija.hirvonen@helsinki.fi
puh.  050-4389019
 
Tekstityspankki ja suositussopimus:
Järjestösihteeri Taija Lähdetie
taija.lahdetie@suomenteatterit.fi
puh. 09 2511 2150

 
 

Pienituloisille mahdollisuuksia käyttää kulttuuripalveluja maksutta – Kulttuuripassin pilotointihanke käynnistyy


Kulttuuria kaikille -palvelu käynnistää syyskuussa 2014 Kulttuuripassin pilotointihankkeen, jonka tavoitteena on parantaa pienituloisten henkilöiden mahdollisuuksia nauttia taiteesta ja kulttuurista. Suomen Teatterit ry on mukana yhtenä asiantuntijoista hankkeen suunnittelutyössä.

Hanke luo uusia yhteistyömuotoja kulttuuri- ja sosiaalialan toimijoiden välille, ja tuo uusia yleisöjä kulttuuritarjonnanpiiriin. Hankkeessa kokeillaan toimintamalleja, joiden kautta on mahdollista hankkia maksuttomia tai huomattavan edullisia pääsylippuja erilaisiin kulttuuripalveluihin. Tavoitteena on, että hankkeessa kokeillut toimintamallit ovat sovellettavissa eri puolille Suomea.

Toimintamallien suunnittelu aloitetaan yhdessä mm. Espoon Kaupunginteatterin, Gallen-Kallelan museon, Sellosalin, Tanssiteatteri Glims & Glomsin, Espoon aikuisten sosiaalipalveluiden ja Työttömien ja velkaisten tuki ry:n kanssa. Suunnittelutyössä hyödynnetään lisäksi sosiaali- ja kulttuurialan valtakunnallisia asiantuntijoita. Pilotointihankkeessa ovat mukana myös Kehitysvammaliitto, Kuntaliitto, Kulttuuripolitiikan tutkimussäätiö Cupore, opetus- ja kulttuuriministeriö, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry, Suomen Teatterit ry sekä Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professori ja köyhyyden asiantuntija Heikki Hiilamo. Pilotointihanketta (9/2014–12/2015) rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Kokemuksia kulttuuri- ja sosiaalialan toimijoilta 

Kulttuuria kaikille -palvelu kerää tietoa hankkeesta jatkossa kiinnostuneista Suomessa toimivista kulttuuri- ja sosiaalialan organisaatioista. Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä, kerromme mielellämme lisää. Lisäksi otamme mielellämme vastaan tietoa toiminnasta ja hankkeista, joilla on yhtymäkohtia Kulttuuripassin pilotointihankkeeseen.

Lue tiedote kokonaisuudesaan STEFI:n sivuilta.

Lisätietoja:
Aura Linnapuomi, hankejohtaja
Kulttuuria kaikille -palvelu
aura.linnapuomi@cultureforall.fi
Puh. 040 931 0576
www.kulttuuriakaikille.fi


 

Selvitys teatteri- ja orkesterilain ulkopuolisen ammattiteatterikentän toimijoista julkaistu


Teatterikeskus on yhteistyössä Arts Management Helsingin ja Teatterin tiedotuskeskuksen kanssa tuottanut selvityksen teatteri- ja orkesterilain ulkopuolisen teatterikentän ilman harkinnanvaraista tukea toimivista toimijoista.

Selvitys on alustava kuvaus tästä hyvin monimuotoisesti toimivasta kentästä. Selvitys käsittelee heidän toimintatapojaan, kykyään maksaa työehtosopimusten mukaista korvausta työstä, toiminnan sisältöä, volyymiä, henkilöstön koulutusta, toiminnan suunnitelmallisuutta, jne.

Teatteri- ja orkesterilain ulkopuolisen ammattiteatterikentän toimijat (557 kt)

Lisätietoja: 
Toiminnanjohtaja Maaria Kuukorento

Teatterikeskus ry
info@teatterikeskus.fi
Puh. 040 731 3655

 

Ensimmäiset tukipäätökset Luovan Euroopan yhteistyöhankkeille - suomalaiset esillä etenkin suurissa hankkeissa

 
Luovan Euroopan Kulttuurin alaohjelman ensimmäisten hakukierrosten tulokset on julkaistu. Tänä vuonna ohjelman tuella käynnistyy 58 yhteistyöhanketta, 5 foorumia, 22 verkostohanketta ja 74 käännöshanketta. Suomalaisia on mukana 13 yhteistyöhankkeessa, yhdessä foorumissa ja useassa verkostossa. Käännöstukea myönnettiin yhdelle suomalaiskustantamolle.

 
Tukea haki kaikkiaan 411 hanketta. Rahoitusta myönnettiin yhteensä 40,4 miljoonaa euroa 37 pienelle yhteistyöhankkeelle (Smaller scale cooperation projects) ja 21 suurelle yhteistyöhankkeelle (Larger scale cooperation projects).
 
Suomalaisia järjestäjiä on mukana 13 hankkeessa, joista peräti kahdeksan on laajoja yhteistyöhankkeita. Näiden hankkeiden rahoitus on yhteensä yli 15 miljoonaa euroa.
 
Yhteistyöhankkeiden hakutulokset EACEAn sivuilla
Suomalaiset järjestäjät ja hankkeet CIMOn sivuilla
 
Tukea jaettiin ensi kertaa eurooppalaisille foorumeille
 
Eurooppalaisten foorumien tuen hakutulokset julkaistiin elokuun alussa. Tukea myönnettiin viidelle foorumille, jotka edistävät eurooppalaisten teosten levitystä ja tuovat esiin nuoria kykyjä. Aerowavesin koordinoimassa tanssialan foorumissa on Suomesta mukana Zodiak - Uuden tanssin keskus.

Foorumien hakutulokset EACEAn sivuilla
 
Tukea myös eurooppalaisille verkostoille
 
Tukea myönnettiin myös yhteensä 22 verkostohankkeelle. Tukea haki 58 verkostoa. Suurella osalla valituista verkostoista on myös suomalaisia jäseniä. Tällaisia ovat mm. NEMO (Suomen museoliitto), European Dancehouse Network (Tanssin talo ry), EUNIC (Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit), Europe Jazz Network (Suomen jazzliitto, April Jazz, Raahen rantajatsit) ja European Network of Cultural Centres (Suomen kulttuuritalot ry).

Verkostotuen hakutulokset EACEAn sivuilla
 
 

Luovuus ja liiketoiminta –työkirja julkaistu luovan alan toimijoille

 
Onko yrittäjyysoppaan pakko olla tylsä? Olemme kirjoittaneet ”Luovuus ja liiketoiminta -työkirjan”, joka rohkaisee ryhtymään yrittäjäksi tai kehittämään omaa liiketoimintaa innostavien tehtävien avulla.
 
Moni luovien alojen toimija haaveilee yrittäjyydestä, mutta liiketoimintakieli taseineen, katteineen ja Y-tunnuksineen kuulostaa heprealta. Upouusi kirja: ”Luovuus ja liiketoiminta -työkirja: Käytännön työkaluja luovien alojen liikeidean ja liiketoiminnan kehittämiseen” tarjoaa liikeidean ja -toiminnan kehittämiseen teorian rinnalle käytännön tehtäviä, vinkkejä ja yrittäjien kokemuksia aiheesta. Kirja on tehty Creative Commons –lisenssillä eli sitä saa kopioida ja tulostaa omaan ja julkiseen ei-kaupalliseen käyttöön lähteen mainiten.
 
Voit tutustua kirjaan täällä
Kirjan voi tulostaa täältä.
Kirjaa voi tilata postimaksun hinnalla täältä.
 
Kirjan tiedot:
Humanistinen ammattikorkeakoulu
Sarja F 27 (verkkojulkaisu 26)
Kirjoittajat: Anna Pikala, Helinä Ahola, Petri Katajarinne ja Timo Parkkola
Kirjan ulkoasu ja taitto: Kirsti Pusa
Painovuosi: 2014
Tätä kirjaa saa kopioida yksityiseen ja julkiseen ei-kaupalliseen käyttöön lähteen mainiten.
ISBN 978-952-456-180-8 ISSN 2323-833X (Painettu)
ISBN 978-952-456-179-2 ISSN 1799-5655 (Verkkojulkaisu)

 
 
 


Tapahtumat ja koulutukset

 

Uusi teatterinjohtajille suunnattu JET-valmennus käynnistyy keväällä 2015


Teatterialan esimiehille ja johtajille suunnatun JET-koulutuksen ensimmäinen ryhmä käynnistettiin viime keväänä ja ohjelma on lähtenyt liikkeelle erinomaisesti. Koska ensimmäiseen ryhmään oli halukkaita osallistujia enemmän kuin pystyimme ottamaan ohjelmaan, käynnistetään toinen ryhmä keväällä 2015.

Mikä Teatteri JET?

Teatteri JET on teatteritoimialan erityispiirteet huomioiva, johtamisen erikoisammattitutkintoon tähtäävä valmennusohjelma, joka on tarkoitettu teatteritoimialalla toimiville esimiehille ja johtajille.

JET-valmennuskokonaisuus perustuu hyvin käytännönläheiseen otteeseen näkökulmana johtajan arjen työ. Noin 1,5 vuoden mittainen valmennuskokonaisuus toteutetaan oman työn ohessa. Valmennusohjelma sisältää 12 yhteistä valmennuspäivää, henkilökohtaisen johtamisarvioinnin ja -ohjauksen sekä erikoisammattitutkinnon loppuarvioinnin. Valmennuspäivät järjestetään eri puolilla Suomea valmennusohjelman osallistujien paikkakuntien mukaan.

Keskeisiä teemoja ovat henkilökohtaisen johtamisen kehittäminen, strategian toteuttaminen arjessa, suorituksen ja osaamisen johtaminen, taloudellisesti vaikuttava johtaminen, asiakasvaikuttavuuden ja verkostoyhteistyön kehittäminen sekä muutoksen ja kehityksen johtaminen.

Valmennusohjelman kustannusten kattamiseen on mahdollista tiedustella rahoitusta paikalliselta oppisopimuskeskukselta. Ilmoittautumisesi jälkeen selvitämme mahdollisuutesi oppisopimusrahoitukseen, joten sinun ei tarvitse asiasta huolehtia. Sitova ilmoittautuminen koulutukseen tehdään, kun tieto oppisopimustuen mahdollisuudesta on saatu. Jos oppisopimusrahoitusta ei ole mahdollista saada, Teatteri JET-valmennusohjelmaan voi osallistua myös omakustanteisesti. Kokonaishinta ohjelmalla on 4300 euroa (+ alv) ilman oppisopimustukea.

Kiinnostuitko?

Ilmoittautumiset ja kyselyt Teatteri JET -valmennusohjelmaan osoitetaan suoraan valmennusohjelman järjestäjälle Balentorille. Ilmoittauduthan mahdollisimman pian, jotta mahdollisuudet oppisopimusrahoituksen suhteen saadaan selvitettyä hyvissä ajoin. Paikkakuntakohtaiset oppisopimuspaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja:
Anne Mero
Balentor Oy
anne.mero@balentor.fi
puh. 040 417 4247
www.balentor.fi

 
 

TES-koulutus 14.10. – ilmoittaudu 7.10. mennessä

 
TES-koulutuspäivän aikana käsitellään vuonna 2014 voimaan astuneita työehtosopimuksia, niiden sisältämiä muutoksia aikaisempiin sopimuksiin verrattuna sekä muita työehtosopimuksiin liittyviä kysymyksiä. Tilaisuus on maksuton jäsenteattereiden hallintohenkilökunnalle. Voit jättää ilmoittautumisen yhteydessä myös kysymyksiä lakimiehille työehtosopimuksiin liittyen.
 
Ilmoittaudu mukaan tiistaihin 7.10. mennessä täyttämällä oheinen ilmoittautumislomake.
 
Katso päivän ohjelma STEFI:n tapahtumakalenterista.

 

Rajaton näyttämö -verkoston tapaaminen 15.10. - Scen utan gränsers nätverksträff den 15 oktober


Seminaari: Teatterinaapurit rajattomalla näyttämöllä – kuinka tästä eteenpäin? 
Paikka: Hanasaari – ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus, Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo
Aika: 15.10.2014 klo 9.30–17.00

Rajaton näyttämö -hanke on tiivistänyt näyttämötaiteen alan yhteistyötä Suomen ja Ruotsin välillä vuodesta 2011: on rakennettu verkostoja, saavutettu teknisiä innovaatioita, lisätty taiteellista vaihtoa ja luotu yhteistuotantoja. On aika tarkastella tuloksia sekä pohtia, millä tavalla onnistumisia voisi vahvistaa ja mitä voisi kehittää. 

Seminaari on tarkoitettu Rajaton näyttämö -hankkeessa mukana olleille tahoille sekä kaikille, joita kiinnostaa Suomen ja Ruotsin välinen yhteistyö kulttuurin alalla. Seminaari on maksuton, lounas omakustanteinen (hinta 24 €).

Ohjelma ja ilmoittautumiset Hanasaaren sivuilla. Ilmoittautumiset viimeistään 8.10. mennessä.

Seminaarin järjestäjät: Hanasaari – ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus, Riksteatern

Programmet på svenska

Lisätiedot: 
Ohjelmakoordinaattori Aino Kostiainen / Hanasaari, puh. 040 5519 933, aino.kostiainen@hanaholmen.fi
www.rajatonnayttamo.fi


 

Työsuojelukoulutus: Teatterialan työhyvinvointipäivät 12.-13.1.2015

 
Aika: 12.-13.1.2015
Paikka: Suomen Kansallisteatteri, 2. parven lämpiö, Läntinen Teatterikuja 1, Helsinki
Järjestäjät: Työterveyslaitos, Suomen Teatterit ry, Suomen Näyttelijäliitto ry, Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto ry
 
Työhyvinvointikoulutus on jatkoa aiemmin toteutetuille työturvallisuuskoulutuksille. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Suomen Teatterit ry:n, Suomen Näyttelijäliiton ja Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liiton jäsenille. Koulutuksen tavoitteena on tukea työhyvinvoinnin kehittämistä teatterialalla ja sisällöt on suunniteltu siten, että osallistujilla on mahdollisuus suorittaa samalla Työhyvinvointikortti®. Kortin suorittaminen edellyttää lopputenttiä. Koulutukseen sisältyy myös kirja työhyvinvoinnin perusasioista.
 
Ohjelma: Työhyvinvointipäivät 2015 (636 kt)

Koulutuksen vetäjät: Työterveyslaitoksen asiantuntijat Tommy Larvi ja Saija Koskensalmi.
Hinta: 290 eur/hlö. Koulutusmaksu sisältää ohjelman, materiaalit, kahvitukset ja lounaat. Matka- ja majoituskustannukset ovat omakustanteisia.
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan maanantaihin 1.12.2014 mennessä oheisen linkin kautta. Peruutussääntö: Peruutukset ennen 12.12. maksutta, sen jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan 50 % hinnasta.

Koulutustiedot STEFI:n tapahtumakalenterissa.

Lisätietoja ilmoittautumisesta: 
Järjestötoimitsija Risto Lehikoinen
risto.lehikoinen@teme.fi
puh. 09 2511 2142


Järjestösihteeri Taija Lähdetie
taija.lahdetie@suomenteatterit.fi
puh. 09 2511 2150


 
 


Hakuja


Teatteri&Tanssi+Sirkus hakee vastaavaa päätoimittajaa


Kustannus Oy Teatteri hakee lehdelle vastaavaa päätoimittajaa vakinaiseen työsuhteeseen alkaen 1.1.2015 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen toimitetaan osoitteeseen 
rekry@teatteritanssi.fi maanantaihin 13.10.2014 mennessä.

Hakuilmoitus (pdf)

Lisätietoja:
Vastaava päätoimittaja Annukka Ruuskanen, annukka.ruuskanen@teatteritanssi.fi, puh 050-540 3802)
Hallituksen pj Riitta Väisänen, riittavais@gmail.com, puh 050-3038220
www.teatteritanssi.fi


 


Suomen Teatterit ry:n ajankohtaiset uutiset

Suomen Teatterit ry:n tiedotteet ja uutiset löytyvät osoitteesta www.suomenteatterit.fi. Jaamme ajankohtaista tietoa teatterialasta ja järjestön toiminnasta myös Facebook-sivullamme.

Uutiskirje on lähetetty Suomen Teatterit ry:n jäsenrekisterissä olevien teatterien edustajille.
Copyright © 2014 Suomen Teatterit ry, All rights reserved.

Suomen Teatterit ry
Meritullinkatu 33 G 2
00170 Helsinki
puh. 09-2511 2150
info@suomenteatterit.fi

www.suomenteatterit.fi
Email Marketing Powered by Mailchimp