Copy

Mange bække små...

Vi har her samlet et lille overblik over nogle af de forskellige små historier, der samlet set får os til at være optimistiske med at få åbnet byens gamle å igen.

Den Grønne Boulevard

Den Grønne Boulevard er en idé om at udvide Åboulevard-tunnel helt ind under Indre By og til Amager, så vi får en blå-grøn korridor hele vejen gennem byen.
Magasinet KBH har det med blandt sine visioner, hvor det er den højest ratede vision til dato! Men vi kan altid bruge en stemme mere, så gå ind og klik på 'pil op'.
Stem her

KBH dropper at vende Grøndals Å

Den gamle plan om at vende Grøndals Å og tage vandet fra Ladegårds Å bliver nu droppet af kommunen. Vi har argumenteret kraftigt for at stoppe vendingen, så vi er glade for den seneste udvikling.

Allerede i 2015 skrev Politiken om problemerne og borgmester Morten Kabell åbnede op for, at projektet kunne tages op til revision.

Urban Heat Island bliver dyrt

Den såkaldte varmeø-effekt bliver dyrere end hidtil antaget. Hint: Vand og grønne områder hjælper. Se artikel

Nye data viser oversvømmelser

De nye modeller er fra 2016 og bekræfter at åen er en central strømningskorridor. Så måske vil det være en god idé at have en å?

Rantzausgade kobles på Ladegårds Å

Godt for Ladegårdsåen, men også for vandmiljøet i Søerne, Østre Anlæg og Kastellet, som alle får vand fra Ladegårdsåen. Se her

Copyright © 2017 Miljøpunkt Nørrebro, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list