Copy

"Det er forkert at forlænge levetiden for Bispeengbuen"

Kommunerne er enige - nu må Staten melde ud

Københavns kommune har matchet Frederiksberg og sat et lille beløb af til at arbejde med Bispeengen (etape 1 af Ladegårds Å). Et stort flertal i kommunerne er dermed enige om, at man gerne ser et alternativ til Bispeengbuen, som de har skrevet til ministeren: "Det er forkert at forlænge levetiden for Bispeengbuen". 

Vi skal være de første til at sige, at vi gerne havde set et større beløb fra København. Men man har valgt at sige, at nu står man sammen med Frederiksberg og så må Staten på banen, før man virkelig investerer. Og det er da også rimeligt, for Staten er ansvarlig for og ejer af Bispeengbuen - og det er Staten der planlægger at bruge 125 mio. kr. på at livstidsforlænge den i 55 år mere!

Det positive her er enigheden mellem kommunerne og at begge forvaltninger har mandat fra politikerne til at arbejde med projektet - for første gang i 1,5 år. Og det mandat betyder også, at forsyningsselskaberne kan arbejde med skybrudsdelen af projektet, som kan være flere hundrede millioner kr. værd, da man kan spare på store betontunneller under Åboulevarden.  

Vores plads som forbrugernes repræsentant er dog udfordret af stærke Christiansborg-kræfter, som har en helt anden dagsorden end Åbn Åen! Så gå ind og stem for at vi bevarer vores indflydelse i hovedstadens vand- & spildevandselskab (HOFOR). Alle i de otte kommuner kan stemme med NemID og det tager kun et minut.

Stem her på den øverste kandidat på liste: Anders Jørn Jensen

OBS Frederiksberg kan ikke stemme, men I må meget gerne sprede budskabet:

Del
Piiip
Videresend
Stem!
Copyright © 2018 Miljøpunkt Nørrebro, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.